Thailanda - destinatie exotica pentru luna de miere

Tinerii casatoriti din intreg mapamondul sunt atrasi de ideea de a petrece luna de miere Thailanda, convinsi poate, de plajele imaculate, de specificul culinar ori de cultura bogata a thailandezilor.

Locul potrivit in care va puteti incepe incursciunea in minunata lume thai este reprezentat de capitala Bangkok. In 2-3 zile petrecute acolo va puteti indrepta atentia catre centrele comerciale de lux, daca va permiteti, insa nu sunt de uitat nici buticurile din populatele cartiere thailandeze, in care puteti gasi diverse obiecte de artizanat specifice zonei in care va aflati. Seara, va puteti delecta cu o cina romantica pe care o puteti lua la unul dintre restaurantele situate pe acoperisurile cladirilor inalte, privilistea oferita adaugand un plus de savoare serii. Pe langa metropola cosmopolita, Thailanda este cunoscuta si datorita plajelor minunate pe care le detine de jur imprejurul insulelor, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care tara se claseaza  printre primele 5 tari cele mai vizitate ca destinatii pentru luna de miere.

In cazul in care va simtit obositi de agitatia, ori doriti sa petrecti cateva clipe romantice alaturi de perechea dumneavoastra, va puteti indrepta atentia spre una din plajele thailandeze nepopulate si virgine, tara fiind destul de ofertanta in ceea ce priveste astfel de locuri. Insulele Puket reprezinta poate cea mai mare atractie turistica a Thailandei cu o multitudine de plaje si obiective turistice precum acvarii cu pesti exotici sau gradini botanice, frumusetea insulei atrage anual un numar destul de ridicat de vizitatori.

Perioada propice pentru vizitarea Thailandei o reprezinta luna Noiembrie, atunci cand se sfarseste sezonul ploios, insa in realitate Thailanda se inscrie cu succes in randul destinatiilor ce pot fi vizitate pe tot parcursul anului, deoarece aversele tin doar cateva ore, spre dupa-amiaza vremea fiind prielnica activitatilor pe care doriti sa le desfasurati.