2 genti must have in acest sezon

In fiecare sezon marile case de moda din lume dau tonul, in prezentarile lor, noilor tendinte in ceea ce priveste moda, atat cea de podium cat si cea de strada. Gratie prezentarilor marilor designeri femeile stiu ce se poarta, ce culori sa aleaga sau ce accesorii sunt cele mai fashion intr-un sezon sau altul. Care au fost accesoriile care au avut cea mai mare prezenta pe podiumurile saptamanilor modei din cele mai fashionable orase din lume? Ce posete casual au fost preferatele designerilor pentru acest sezon? Care sunt cele pe care trebuie sa le ai cu orice chip? Afla in cele ce urmeaza.

Poate cea mai celebra piesa pe segmentul genti casual este geanta tip satchel, atat de practica si atat de frumoasa, utila pe tot parcursul zilei, pentru perioade aglomerate la birou, intalniri sau un program prelungit si bogat in activitati. Poate fi considerata cu succes o servieta a zilelor noastre, dar una care reuseste sa mentina feminitatea fiecareia dintre noi. Este un accesoriu extrem de versatil si poate fi abordat in combinatii vestimentare extrem de variate. Unele dintre cele mai atragatoare si mai cu stil optiuni pentru acest model de poseta vine de la http://www.kataleea.ro, acestea fiind disponibile intr-o varietate impresionanta de culori.

Tot pentru zi, incapatoarele genti tote, fie ele cu toarte lungi fie cu toarte scurte, sunt ideale pentru o zi la birou (pot “gazdui” fara probleme gadgeturi dintre cele mai voluminoase si obiecte personale), dar si – de pilda – pentru o zi pe care o petreci in compania copiilor si refuzi cu obstinatie geanta spgentieciala pentru bebelusi. O mamica trendy poate alege pentru o astfel de zi o geanta tote cu fermoare si buzunare, cu manere mai lungi, usor de adaptat – cu putina atentie - chiar si unei tinute sport casual. In acelasi timp, pentru tinute casual la birou o femeie ce tine la stil poate opta pentru un tote structurat, elegant, cu manere scurte si extrem de incapator.