Cea mai extravaganta calatorie in jurul lumii

In mod cert fiecare dintre noi iubeste calatoriile dorindu-si sa viziteze cele mai inedite locuri din lume, in urma carora sa ramana cu amintiri placute. O calatorie in jurul lumii poate fi cu adevarat o alegere extravaganta, daca ar fi sa luam in considerare pretul putin mai ridicat fata de celelalte excursii existente pe piata agentiilor de turism, aproximativ 300 de mii de euro de persoana, insa cu siguranta, merita fiecare ban investit avand in vedere oportunitatea de a vizita locuri la care nu are oricine acces.

Asadar, agentiile de turism vin in intampinarea doritorilor de excursii de genul acesta cu o oferta cel putin tentanta numai la gandul locurilor care urmeaza a fi vizitate. Calatoria tine aproximativ 4 luni de zile, timp in care vor fi vizitate Bolivia, Botswana, Madagascar, Antartica, Alaska si alte destinatii de acest gen. Nu va ganditi ca totul se va intampla la foc automat, caci pentru fiecare destinatie in parte exista un timp alocat, aproximativ o saptamana, pentru a avea posibilitatea de a vizita tot ceea ce este mai important  in zona respectiva. Experientele traite in cadrul acestei calatorii sunt unice si variate, de la innotul alaturi de rechini si pisici de mare ori hranirea acestora in mediul lor natural, pana la observarea ursilor polari.

Cu siguranta peisajele variate va vor ramane intiparite in memorie, avand posibilitatea de a vizita locatii precum padurile de bambusi in care traiesc celebrii ursi Panda ori sa vezi recifurile de corali sau tundra inghetata.