Vrei un ten frumos?

Cu ajutorul cremelor antirid si a fardurilor, orice imperfectiune a tenului fetei poate disparea dupa cateva momente petrecute in oglinda. Daca ai probleme cu tenul, astazi in secolul al XXI-lea, problema poate fi mascata, iar baietii, fara sa stie ce se ascunde cu adevarat sub stratul de fond de ten, vor intoarce capul dupa tine pe strada.
Mascarea imperfectiunilor este legitima in cazul in care suferi de unele afectiuni ce nu pot fi tratate. Acest lucru insa nu are nicio logica atunci cand, de buna voie, iti  distrugi frumusetea fetei. Cele spuse mai sus pot fi dovedite in urma unui studiu, in care mai multe gemene au fost analizate cu atentie. Din cauza fumatului, aspectul fetei a fost imbatranit ininte de vreme. Ridurile au devenit mai accentuate, iar pielea isi pierdea multe proprietati, care ii dadeau un aspect deosebit.

Cu toate ca astfel de studii au fost facute de mai multe ori de-a lungul timpului, tot mai multe fete nu iau in seama semnalele de alarma trase de medici. Marea parte a lor isi ascund ridurile in spatele fardului.

Astfel de practici pot distorsiona grav parerea de sine. In afara casei arati o diva frumoasa, dar dimineata iti este frica sa te privesti in oglinda, fiindca nu te mai recunosti. In urma acestor practici, fetele pot fi afectate emotional din cauza stilului de viata duplicitar pe care il traiesc.

Daca vrei ca efectele imbatranirii sa apara cat mai tarziu, unul din lucrurile pe care trebuie sa le faci este acela de a renunta sau a nu te apuca de fumat. Astfel, vei ramane frumoasa pentru o perioada mai lunga de timp.