Camere de supraveghere, sisteme si performata

Camerele de supraveghere in aer liber sunt modul perfect pentru a monitoriza in totalitate o proprietate. Un sistem de supraveghere in aer liber pentru locuinte poate fi la fel, sau poate chiar mai util decat un sistem de monitorizare pentru interior. Acesta poate fi usor de instalat si poate oferi probele necesare in cazul unei spargeri sau vandalism. Cu un calcultor care permite asocierea DVR  poti vizualiza toate fluxurile camerei dintr-un singur loc, lucru care permite personalului de securitate sa ramana intr-o locatie centrala, fara a fi nevoie sa patruleze intreaga zona a cladirii.

Camerele de supraveghere prin cablu pot necesita instalare profesionala, dar nu sufera de interferente de semnal si nu pot fi “sparte” de la distanta. Camerele wireless sunt usor de utilizat, se instaleaza cu usurinta chiar de catre proprietari, insa pot suferi intreruperi ale semnalului si pot fi “sparte”, daca nu se iau masuri de protectie. Camere supraveghere wireless ofera inregistrare audio si video de o calitate semnificativ mai mare decat modelele cu fir.

In afara de camerele standard de securitate wireless, care sunt in general montate pe un perete, in interior sau in aer liber, exista multe alte optiuni care pot fi luate in considerare, le puteti descoperi pe http://www.sdsmag.ro. Aceste alte dispozitive impartasesc avantajele si dezavantajele unui sistem wireless, dar fiecare dintre ele are o alta aplicatie si unele avantaje si dezavantaje suplimentare.

Camere cu Internet Protocol

Camerele cu Internet Protocol-ul (sau cu IP, cum mai este cunoscut) sunt, de fapt, webcam-uri, care pot fi monitorizate in timp real, de la distanta, de catre proprietar. Folosind datele de autentificare pre-stabilite, oamenii pot vedea ce se intampla pe proprietatea lor din orice punct cu acces la Internet. Unele modele cu IP pot oferi proprietarului posibilitatea de a roti capul camerei si de a schimba pozitia obiectivului, care poate fi foarte util atunci cand se incearca vizualizarea pe o zona mare, cu o singura camera.

Camerele ascunse

Aceste dispozitive sunt incredibil de mici, camere de supraveghere fara fir proiectat, pentru a monitoriza in secret casa sau activitatile cuiva din casa, fara stirea persoanei respective. Ele pot fi ascunse in aproape orice element discret, cum ar fi cartile din biblioteca sau orice obiect care permite vizualizarea intregii camere.