Apartamente de vanzare cu 2 camere in Fundeni - Colentina

Bucurestiul este un oras al contrastelor daca e sa ne uitam la piata imobiliara. Sunt zone unde preturile apartamentelor sunt mari si zone in care preturile apartamentelor sunt mai scazute, desi vorbim de o capitala europeana. Depinde mult si de tipul locuintei, de modul in care sunt ingrijite, de consolidari si cine le are in administrare. Mai nou, ansamblurile rezidentiale au devenit ca un magnet pentru cei cu bani, care isi doresc o locuinta noua, intr-o zona cat mai linistita. Zona Fundeni este unul din locurile unde gasiti apartamente de vanzare cu 2 camere in Fundeni - Colentina la preturi nu foarte mari, cu dotari si finisaje de calitate.

In Caisului Residence, ansamblu rezidential construit cu materiale rezistente, puteti cumpara aparatamente de doua camere cu suprafete pana in 60 de mp, balcon inchis si debara, baie, living, bucatarie, dormitor incapatoare si moderne. Ansamblul rezidential are acces la electricitate, canalizare, exista apa si gaze, nu este zgomot. Locurile de parcare, supravegherea video si spatiile verzi si cele de joaca aduc un plus de valoare ansamblului si acestor apartamente de vanzare cu 2 camere in Fundeni.

Fiecare apartament are termo-izolatie de 10 cm pe exterior, tencuiala mecanizata, tamplarie PVC Rehau, parchet laminat, gresie si faianta si pereti din caramida porotherm. Cu izolare termica si fonica perfecta, centrala termica si pardoseli din granit, in cazul holurilor si scarilor blocurilor, Caisului Residence este locul ideal unde va puteti muta cat de curand la niste apartamente de vanzare cu 2 camere in Fundeni - Colentina. Ratele sunt direct la dezvoltator, locurile de parcare pot fi gratuite daca se plateste cash, altfel costa 1500 de euro.

De asemenea, zona Fundeni este numai buna pentru relaxare, exista parcuri, spatii cu multa verdeata, in apropiere sunt magazine de tot felul pentru cei pasionati de shopping. In cadrul Caisului Residence veti gasi si alti oameni care provin din acelasi sector de activitate, care poate au aceleasi pasiuni ca si dvs, aceleasi interese.