Contabilitatea asociatiei de proprietari – cea mai buna solutie pentru asociatia ta

Asociatia ta de locatari, in baza legii nr. 230/2007, trebuie sa se inregistreze fiscal, pentru a putea intreprinde activitati financiare. Odata cu intrarea in vigoare a aceste legi, multi administratori si proprietari de apartamente de bloc si-au pus urmatoarea intrebare: sa angajez un expert contabil sau o firma specializata in contabilitatea asociatiilor de proprietari?

5 argumente pentru a alege un expert contabil pentru asociatia ta de proprietari 1. Un expert contabil este impartial, specializat in completarea tuturor tipurilor de registre si mai ales acreditat sa conduca contabilitatea unei asociatii de proprietari. 2. Transparenta maxima si profesionalism, cand vine vorba de plata facturilor, lista de plata, incasarile, veniturile asociatiei, fondurile existente etc.
3. Contabilitatea unei asociatii de proprietari se tine cu ajutorul unui soft special, prin care orice locatar are acces la informatii si la situatia contabila 24/7.
4. Eliminarea furturilor, problemelor si a pierderilor in cadrul asociatiei de proprietari.
5. Garantia calitatii serviciului prestat. Expertul contabil are in spate ani buni de munca, de studii si alte specializari.

Daca ai nevoie de servicii specializate de contabilitate pentru asociatia de proprietari, iti recomandam echipa de experti contabili contabilitate-asociatie-proprietari.ro!

Cu peste 15 ani experienta, echipa contabilitate-asociatie-proprietari.ro este formata din experti contabili membri activi CECCAR, specializati in servicii financiar-contabile pentru asociatiile de proprietari.

Cat costa serviciile de contabilitate pentru asociatiile de locatari?

Tarife servicii de contabilitate asociatii de locatari:
    • Bloc cu numar de apartamente intre 20 si 44 – 200 ron/ luna
    • Bloc cu numar de apartamente intre 45 si 100 – 4,5 ron/apt/luna 
    • Bloc cu numar de apartamente intre 101 si 200 – 3,5 ron/apt/luna 
    • Bloc cu numar de apartamente mai mare de 201 – 3 ron/apt/luna