Probleme de piele? Apeleaza la o clinica dermatologie estetica

Si barbatii si femeile se confrunta frecvent cu probleme de piele, cu imbatranirea prematura a pielii, cu anumite anomalii de suprafata manifestate mai ales la varste fragede, care pot strica aspectul general al corpului si al fetei. Dermatologia estetica este o parte a dermatologiei generale care se ocupa de aceste tipuri de probleme ale pielii, pornind de la cautarea de tratamente eficiente pentru imbatranirea pielii, de la mentinerea unui aspect sanatos, ferm, pana la proceduri care implica utilizarea medicinii estetice.

Printre procedurile pe care le poate aplica cu succes orice medic care are licenta de practica in dermatologie estetica se numara peelingul chimic, utilizarea laserelor medicale pentru indreptarea unor imperfectiuni ale pielii, folosirea dermabraziunii si radiofrecventei sau undelor de soc, aplicarea de tratamente cu toxina botulinica. Noile descoperiri din domeniul dermatologiei au permis medicilor care practica aceasta disciplina sa aiba pacienti mai fericiti, care sa plece mai repede de la clinici, fara cicatrici vizibile. Majoritatea tratamentelor sunt neinvazive, se fac frecvent umpleri cu acid hialuronic, tratamente de infrumusetare, modalari de volume faciale sau inlaturarea cearcanelor sau proceduri de rejuvenare. Se poate scapa foarte usor cu o interventie la o clinica de dermatologie estetica de vergeturi, celulita, riduri, acnee, dar se poate intineri pielea prin ablatie fractionata. Alte afectiuni ce pot fi tratate de dermatocosmetica simplu si eficient sunt dermatita atopica, dermatofitiile, dermatomiozita, eritemul, pediculosa, psoriazisul sau rozaceea.

Clinica Hebra Dermatologie va permite sa va infrumusetati chipul si pielea prin aplicarea de tratamente contra ridurilor, tratamente pentru tratarea acneei sau microdermabraziune pentru exfolierea pielii. Specialistii clinicii va vor oferi cele mai bune solutii, la cele mai bune preturi, in conditii de maxima siguranta pentru sanatatea dvs. Procedurile folosite sunt usor de tolerat, simplu de aplicat, iar refacerea dupa interventii este rapida. Incercati si dvs. serviciile de dermatologie estetica ale Clinicii Hebra Dermatologie si veti intineri si va veti simti mai bine cand va veti privi in oglinda.