Top 4 motive de a apela la inchirieri masini cu sofer in Romania si in strainatate

Inchirierea unei masini cu sofer poate sa para ceva foarte scump si primul lucru care iti vine in minte este ca nu ai nevoie de un sofer daca esti tu sofer. Dar exista cateva motive foarte pertinente la care ar trebui sa te gandesti inainte de a alege o masina fara sofer.

Un sofer iti face calatoria mai placuta
Atunci cand apelezi la inchirieri masini vrei sa ai parte de tot confortul pe care il ofera un automobil pentru o calatorie de afaceri sau pentru o excursie de vacanta, iar ambele variante implica faptul ca atentia iti va fi indreptata catre altceva: afaceri sau familia. Acest aspect duce la primul motiv de a contacta o firma de inchirieri masini cu sofer: placerea de a te bucura de calatorie si luxul de a fi atent la ceea ce vrei sa intreprinzi. Un sofer iti va usura munca si te va conduce la destinatie in siguranta, iar tu vei putea admira peisajul. Astfel te vei bucura de experienta completa oferita de o masina inchiriata: transport confortabil, nu doar o grija in plus.
 
Ajungi mai repede la destinatie
Un oras aglomerat precum Bucuresti sau Londra pot fi o adevarata provocare atunci cand vrei sa ajungi intr-un anumit loc, mai ales daca nu cunosti zona. Dupa cateva ore de a incerca sa ajungi la destinatie, vei obosi si te vei enerva, iar rezervorul se va goli. Firmele de inchirieri masini cu sofer te scapa de aceasta corvoada, deoarece un sofer profesionist cu experienta, care cunoaste zona, stie intotdeauna cel mai scurt sau cel mai rapid drum catre o anumita locatie.
 
Eviti problemele legale
Poate ca te incanta ideea de a fi la volan intr-o alta tara, precum prezentatorii emisiunii Top Gear sau de a conduce cu viteza pe drumuri libere, precum Charley Boorman si Ewan McGregor, dar unele tari nu permit turistilor care inchiriaza masini sa le si conduca, cel putin nu fara a fi insotiti de un rezident din tara respectiva. In Beijing, spre exemplu, nu poti conduce o masina inchiriata daca nu gasesti pe cineva cu buletin de Beijing care sa garanteze pentru tine. Serviciile de inchirieri masini cu sofer elimina aceste inconveniente.
 
Nu trebuie sa te adaptezi unui nou mod de a conduce
In Romania se conduce pe dreapta, insa in cateva tari, printre care si Anglia, se conduce pe stanga, iar masinile puse la dispozitie de companiile de inchirieri corespund de obicei acestui model, avand caracteristicile tehnice potrivite. Apartent nu este greu sa conduci o masina cu volanul pe cealalta parte, dar inchirieri masini cu sofer iti ofera cea mai sigura varianta pentru a evita amenzile ori accidentele cauzate de lipsa de experienta in a sofa pe o anumita parte. Stilul de condus este de asemenea altul, in functie de tara. Spre exemplu, in Irlanda se claxoneaza rareori, soferii fiind foarte rabdatori, in timp ce in India trebuie sa-ti semnalizezi prezenta in trafic prin claxonari lungi si insistente pentru a avansa.

Apelarea la inchirieri masini cu sofer nu este doar un moft pe care sa ti-l satisfaci, ci poate fi o metoda de a-ti asigura un drum placut, in conditii de siguranta. In plus, aproape toti soferii care lucreaza la inchirieri masini cu sofer vorbesc engleza si iti pot fi ghid, oferindu-ti un adevarat tur al orasului.