Mini vacanta de 1 mai la Costinesti

Daca nu te-ai hotarat unde sa petreci mini vacanta de 1 mai, ce zici de Costinesti? Aici gasesti ofere numeroase de cazare la pensiuni particulare unde poti sa-ti pregatesti un gratar cu prietenii fara sa ai ochii vecinilor atintiti asupra ta, si chiar daca bei un pahar de bere in plus si dai muzica mai tare cu siguranta nu deranjezi pe nimeni.

Proprietarii de pensiuni sunt gazde primitoare si fac toate eforturile sa va bucurati pe deplin de mini vacanta de 1 mai, pensiunile va pot oferi acces la bucatarie, frigider, gratar si alte facilitati ce vor contribui ca dvs. sa aveti o mini vacanta reusita. Daca inca mai esti in cautarea unui loc de cazare Costinesti, poti sa apelezi cu incredere la site-urile de specialitate ce ofera toate informatiile necesare, review-uri facute de cei ce au trecut pragul pensiunilor particulare, fotografii, tarife actualizate.

Noi am gasit pe infocazarecostinesti.ro o sectiune dedicata unitatilor turistice ce ofera cazare pentru perioada 1 mai la tarife rezonabile, atat in regim particular cat si hotelier. Spre exemplu hotel costinesti royal va ofera 3 nopti de cazare la tariful de 199 ron/sejur/persoana, de asemenea la vila tcm 70ron/camera avand in dotare piscina, acces gratar, frigider in camera, vedere la mare. Pensiunea casa selena va ofera terasa in aer liber, spatiu de gratar la iarba verde, cazare in camere cu bai proprii, parcare, toate acestea la 60 ron/camera. Si daca tot nu te-am convins sa alegi Costinesti-ul de 1 mai, ar mai fi concertele pe plaja organizate de autoritatile locale, discotecile in aer liber ce au ca scop sa te poti bucura pe deplin de vacanta, si sa poti revenii cu bateriile incarcate la activitatile cotidiene.

Pentru a beneficia de tarifele afisate, proprietarii de pensiuni va recomanda sa faceti rezervarile cat mai devreme, sa achitati o noapte de cazare in avans si sa pastrati ordinul de plata sau chitatnta pentru a face dovada platii la sosire.