Hainele second hand - alternative ieftine, calitate superioara

Te-ai gandit vreodata sa cumperi haine second hand? Exista o multime de motive intemeiate pentru a le cumpara si o multime de femei care, fie le poarta exclusiv la mana a doua, fie practica un amestec de second-hand si nou. Asadar, iata de ce ar trebui sa porti si tu haine de femei second hand, in detrimentul celor noi:

  • Hainele second hand costa mai putin decat cele noi - o piesa de imbracaminte dintr-un magazin cu haine la mana a doua, poate costa chiar si mai putin de un sfert din pretul initial de achizitie.
  • Poti gasi o calitate mult mai buna si chiar haine de designer, pentru acelasi pret ca hainele noi, de slaba calitate.
  • Este mai distractiv sa cauti haine la mana a doua si sa te cuprinda fiorul cand gasesti ceva uimitor, care costa mai nimic in comparatie cu hainele noi.
  • Imbracamintea second hand este putin diferita de restul hainelor obisnuite din comert. Prin urmare, este mult mai putin probabil sa vezi pe cineva purtand aceleasi haine ca si tine.
  • Cumpararea de haine la mana a doua este o modalitate foarte buna de a experimenta noi stiluri si combinatii. Pentru ca hainele nu sunt scumpe, devine mai putin riscant sa incerci o idee noua. Daca faci o greseala le poti vinde sau schimba oricand.
  • Cumpararea de haine la mana a doua in detrimentul celor noi reduce va considerabil impactul asupra mediului. Astfel, se evita aruncarea lor in natura si implicit deterioarea solului si a plantelor din jur.

In consecinta, cumpararea de haine second hand nu este utila numai pentru mediu, ci este, de asemenea, un lucru bun pentru tine si economiile tale. Garderoba ta va arata si ea mai bine cu cateva haine de colectie atent alese. De ce nu incerci? Vei fi foarte surprinsa de ceea ce ai putea gasi.