DVR Stand Alone si functiile sale

Pentru cei care doresc sa beneficieze de avantajele tehnolgiei si sa aiba parte de cele mai inalte standarde de inregistrare video, pot apela cu incredere la DVR StandAlone D1. Dvr este de fapt prescurtarea de la Digital Video Recording, aceasta fiind varianta prin care ai acces la inregistrarea emisiunilor preferate de la televizor.

Prin intermediul acestui dispozitiv aveti posibilitatea sa opriti emisiunile, sa puneti pauza sau sa dati inapoi in momentul in care va uitati la televizor. In plus puteti derula la o scena favorita si va permit o libertate de alegere asupra alegerii secventelor dintr-un film sau dintr-o emisiune. La unele produse aveti posibilitatea sa inregistrati pana la 60 de ore de emisiuni si le puteti revedea de cate ori doriti. Pe microtech.ro aveti posibilitatea de a alege intre ele mai bune produse de acest tip, pe diverse subcategorii dupa cum urmeaza: dvr cu  patru canale, dvr cu 8 canale, dvr cu 16 canale, dvr cu 32 de canale, cat si dvr cu hd - sdi. Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie online prin intermediul formularului de contact, a adresei de e-mail, cat si la numarul de telefon afisat in rubrica de contact.

Totusi inainte de a cumpara un dvr trebuie sa stiti unele informatii pentru a nu face o alegere gresita pe care apoi sa o regretati, sau sa nu o mai puteti modifica si anume: in primul rand sa fiti constienti ca informatia pe care o stocati pe dvr nu poate sa fie copiata sau transferata pe un alt dispozitiv, cu unele dispozitive va puteti conecta pe internet, pe smatphone-ul dvs sau chiar si pe tableta, iar unele dispozitive dvr au un anumit grad de compatibilitate cu alte dispozitive de conectare precum telefoane sau tabletele iar pentru aceasta trebuie sa stiti sistemele de operare cat si conexiunea lor.