Decorul potrivit: tapet si fototapet

Daca designul locuintei tale ti se pare demodat sau pur si simplu vrei o schimbare, cu ajutorul diferitelor modele de tapet si fototapet, visul iti poate fi indeplinit. Aceasta metoda creativa, care se aplica pe peretii interiori ai locuintei, poate schimba radical aspectul unei camere. O incapere posomorata si inchisa se poate transforma in cateva ore intr-o camera moderna si ospitaliera. Tot mai multi in ziua de azi adopta acest stil.
Atunci cand vine vorba despre tapet si fototapet nu se tine cont de utilitatea incaperii. Indiferent ca este vorba de bucatarie, dormitor, coridor, baie sau despre camera copilului, tapetul este o solutie mereu la indemana. Cu un design variat, acestea se potrivesc in orice situatie. Pentru ca alegerea unor modele de tapet si fototapet este un aspect foarte important in decorarea camerei, TrendExpert vine in ajutor potentialilor clienti. Acestia au posibilitatea de a alege dintr – o gama variata, cu modele potrvite pentru diferite ocazii si in orice tip de incapere. Pentru a facilita gasirea celui mai potrivit produs, care sa corespunda nevoilor clientilor, pe site – ul nostru, veti gasi modele de tapet si fototapet organizate pe categorii: tapet copii, tapet bucatarie – baie sau fototapet copii.
Precum ii spune si numele, fototapet reprezinta o imagine de dimensiuni mari (115X175 cm, 400X280 cm), in general din hartie, care acopera o parte a peretelui camerei. In doar cateva minute te poti simti fie in Londra, Paris, Statele Unite sau alaturi de marile vedete. In cazul copiilor, exista varianta, printre multe altele, de Spiderman sau Cars. In comparatie cu fototapetul, de cealalata baricada se situeaza tapetul, un design, ce ofera camerei un aspect frumos.
In functie de gustul si preferintele fiecaruia, tapetul si fototapetul reprezinta o metoda creativa, ce aduce un strop de creativitate in casa fiecaruia… si totul la un pret convenabil.