Cum putem interpreta visele

Visele, cele care ne “deranjeaza” somnul pe timp de noapte, pot fi de mai multe categorii si cu siguranta ca pot avea interpretari de mai multe feluri. De exemplu visele in care iti apar culori pot fi interpretate din punct de vedere psihologic, insa si simbolic.

Culorile din vis arata personalitatea unei persoane, dar pot prevesti si o anume boala sau o problema. De exemplu daca visezi rosu mult, aceasta culoare iti poate aduce mai multe: poate sa prevesteasca razboi, cearta mare in familie sau cu persoana iubita, tradare in dragoste, inselaciune, insa poate sa arate si o iubire pasionala de pe urma careia vei suferi foarte mult. Pe de alta parte culoarea rosu poate sa simbolizeze si faptul ca esti o fire impulsiva, temperamentala, orgolioasa si foarte energica, mereu dramatica. In ciuda faptului ca reusim sa gasim atat de multe talmaciri pentru un simbol se pare ca nu este de ajuns o interpretare vise ampla, din mai multe puncte de vedere, deoarece multi raman doar cu simbolurile, mai exact, nu multa lume sau cel putin, nu fiecare om reuseste sa se si coreleze cu explicatia data.

Cat despre felul de interpretare al viselor nu putem spune decat ca depinde de fiecare simbol in parte, mai exact putem sa avem aspecte pozitive si negative ale aceluiasi simbol in acelasi timp, acesta depinzand de amsamblul din care face parte. Hainele pe de alta parte, putem de asemenea sa spunem ca aduc foarte multe explicatii. De pilda daca visezi ca porti haine rupte, inseamna ca esti o persoana zgarcita, iar daca porti haine noi si te mandresti cu ele inseamna ca esti o fire mandra, mereu cu nasul pe sus. In orice context hainele din vis reprezinta caracterul omului cat si felul in care este el vazut de cei din jur. Felurile de interpretare ale viselor sunt variate, iar ele depind de fiecare simbol in parte.