Depozitare fara cusur si congelare continua, chiar si cand nu e curent?

Pe piata autohtona, un brand care si-a castigat respectul prin produse electrocasnice de calitate si ieftine, cu piese de schimb usor de gasit, este Arctic. Specialisti in aparate frigorifice inca din primele luni de functionare, cei de la Arctic au reusit sa imbine tehnologia moderna cu eficienta pe care orice roman si-o doreste, producand unele dintre cele mai cautate frigidere sau lazi, congelatoare si combine.

Daca la capitolul frigidere alegerea e relativ simpla, pentru o lada frigorifica Arctic pe care o puteti gasi la www.rombiz.ro/lazi-frigorifice/arctic/, lucrurile sunt un pic mai complicate pentru ca si caracteristicile tehnice sunt mai complexe. Vorbim de un tip de congelator mai mare, tip lada, care poate permite sortarea si depozitarea unor cantitati mari de alimente, de toate tipurile, cu sertare si compartimente speciale, cu setari de temperatura in functie de ce congelam si multe alte calitati pe care nu le vom enumera aici, urmand sa le descoperiti chiar dvs. rasfoind oferta celor de la Rombiz, magazin online cu cea mai variata gama de articole pentru depozitarea produselor inghetate.

Unul dintre modele de lada de la Arctic care merita o atentie mai deosebita este O37+, 350 l, Clasa A+, Alb. La prima vedere, lada nu are nimic deosebit, insa daca privim cu atentie caracteristicile sale tehnice vom observa imediat ca avem o varianta optima pentru congelare cantitati mari de produse proaspete si diverse tipuri de carne. Designul compact si constructia pe orizontala permit aranjarea mai usoara a alimentelor in aceasta, chiar sortarea lor fara prea mare efort. Volumul suportat este de 350 de litri, capacitatea de congelare e de 22 kg intr-o zi, permitand congelarea alimentelor de mari dimensiuni, dar si a pachetelor mici cu legume, gratie rafturilor moderne metalice. Fiabilitatea care recomanda marca Arctic si tehnologia de top sunt regasite si la nivelul clasei de eficienta energetica, clasa A+, dar si la nivelul sistemului de dezghetare manual, care desi pare rudimentar, isi face treaba foarte bine. Desi are un singur compartiment, agentul de racire R600a impune o racire optima a produselor in interior, compresorul face fata fara probleme, iar termostatul e reglabil. Lada are iluminare interioara pentru operare mai usoara si aranjare rapida, autonomia in caz de pana de curent e de pana la 67 de ore, in vreme ce cromatica neutra, alba, permite asortarea ei cu orice fel de mobilier deschis la culoare.

Garantia oferita e de 36 de luni, cu posibilitate de returnare in 14 zile de la data primirii comenzii. Fara a avea un pret exagerat, doar 1240 ron, lada Arctic O37+ isi face treaba de minune in orice gospodarie, se inchide ermetic si mentine temperatura constanta in interior. Per total, un model eficient si cu un consum redus, la un pret foarte bun, care merita cumparat.