Trimite ce ai nevoie oriunde in tara apeland la serviciile Sameday

Rapiditate si eficienta maxima in livrarea produselor sau coletelor, prin asta se identifica majoritatea firmelor de curierat. Fie ca au clienti persoane fizice sau juridice, firme sau companii multinationale, curierii trebuie sa gestioneze cat mai bine orice situatie apare si sa isi duca la bun sfarsit fiecare misiune primita pentru a satisface nevoile fiecarui om care asteapta un anumit pachet sau o scrisoare de la cineva drag.

Daca inca nu ati apelat niciodata la o firma de curierat, desi este putin probabil, trebuie sa stiti ca mai toate, la fel cum se intampla si in cazul sameday.ro, pun la dispozitia celor interesati servicii de calitate prin care se poate livra orice in maximum 48 de ore din momentul preluarii comenzii. Livrarea poate avea loc la nivel national in aceeasi zi sau a doua zi, se pot face livrari in regim de urgenta pentru anumite lucruri care nu mai suporta amanare. De asemenea, se pot trimite colete mari pana a doua zi in regim cargo, pretul fiind stabilit in functie de greutatea fiecarui pachet in parte. Pentru cine are nevoie ca un colet sau plic sa ajunga pana a doua zi dimineata se poate apela la livrarea in timpul noptii sau pana a doua zi la ora 7 a.m, ori 9 a.m., pentru curierat regional si expedieri preluate in ziua precedenta. Mai exista varianta primirii coletelor inainte de ora 12 a doua zi, la nivel national, firma de curierat asigurand un flux continuu al livrarilor.

Preturile per plic sau per colet sunt avantajoase, pot exista reduceri in functie de numarul de pachete trimise, iar livrarile se fac la adrese pe care destinatarii si le pot alege. La primirea comenzii se va primi un mesaj de notificare despre finalizarea livrarii pentru ca fiecare client sa stie atunci cand scrisoarea sau coletul a ajuns la destinatar.