In cea mai importanta zi din viata unui cuplu, ziua nuntii, totul trebuie sa mearga ceas, invitatii trebuie sa se simta cat mai bine si mirii trebuie sa traiasca din plin fiecare secunda din cea mai lunga zi petrecuta impreuna, ora de ora. Cel mai important aspect al organizarii nuntii tine de alegerea locatiei unde va avea loc petrecerea. Daca stiti exact ce cautati, asigurarea locului perfect pentru desfasurarea evenimentului e foloare la ureche.
Daca insa nu sunteti hotarati, atunci puteti sa va asteptati la piedici serioase in privinta organizarii pre-nunta. Ideal ar fi sa va indreptati atentia catre un ballroom nunta despre care ati mai auzit, poate ati fost acolo la o alta nunta, la un botez, si stiti deja ce fel se comporta chelnerii, cum e servirea, muzica, daca e sau nu e formatie si cam cat costa tacamul. E bine sa intrebati prieteni, sa cititi pe forumuri, sa vorbiti cu rude care au mai apelat la serviciile unui ballroom Bucuresti pe care il vizati. Imediat ce ati aflat cateva detalii despre el si v-ar conveni ce se petrece acolo, daca nu ati fost niciodata acolo nu va opriti doar la niste descrieri facute de prieteni si rude sau la niste vorbe aruncate doar de dragul patronului care a mai lasat si la pret si mergeti si vizitati personal locatia, puneti intrebari, vedeti meniul, degustati, ascultati formatia. E bine sa mergeti intr-un week-end si sa vedeti cum se misca intreaga echipa la un eveniment de amploare, ce program muzical are formatia sau DJ-ul oferit de ballroom-pentru ca multe au deja propriile formatii si propriul DJ.
Pe langa meniu si muzica, va trebui sa fiti atenti la sonorizare si lumina, la cat de mare e ringul de dans si cum se poate ajunge la el, daca e loc intre mese, daca sunt si locuri unde se mai poate iesi la aer intre dansuri sau intre felurile de mancare. De asemenea, e importanta parcarea privata cu paza si respectarea normelor de siguranta in caz de incendii sau de accidente nedorite, o evacuare rapida si fara probleme. La final, puteti intreba de pretul per total pentru inchiriere si meniu, plus servire si eventuale detalii despre bufet si deserturi.