Calitate si siguranta cu Myieftin

In ziua de azi toata lumea cauta sa cumpere produse cat mai ieftine si de cea mai buna calitate. Din pacate pentru multi insa - calitatea costa si lumea se loveste des de acest impediment tinand seama de faptul ca veniturile nu sunt mereu direct proportionale cu nevoile sau cel putin in majoritatea cazurilor familiilor de romani. Totusi - unii norocosi - care stiu sa caute, pot gasi produse de calitate la preturi mici, indiferent ca vorbim de cosmetice, de accesorii vestimentare sau de imbracaminte, de incaltari de iarna, de vara ori de pelerine de ploaie sau hiane elegante de blana si multe altele. Iar acestia se numesc vanatorii de reduceri.

Cum se si spune de altfel - cine e destept - isi cumpara vara sanie si iarna face economii pentru vara. Cu alte cuvinte, am observat cu totii ca la finalul oricarui sezon, produsele vetsimentare care nu se cumpara, apar in magazine la reduceri enorme, chiar si pana la 70%, ceea ce inseamna ca poti sa iti cumperi un lucru de calitate cu bani putini. Pentru cei care nu au timp sau rabdare sa caute prin magazine sau sa astepte reducerile - exista site-ul http://www.myieftin.ro/ care ofera toate aceste avantaje. Site-ul are si o politica de confidentialitate foarte buna, adica

MyIeftin.ro recomanda tuturor parintilor si/sau tutorilor legali sa informeze si sa instruiasca minorii, intr-un mod adecvat si corect, cu privire la utilizarea responsabila si in siguranta a datelor personale, in momentul folosirii Internet-ului si a site-ului MyIeftin.ro. Scopul colectarii datelor este postarea continutului materialor utilizatorilor/vizitatorilor pe site-ul MyIeftin.ro, transmiterea si postarea mesajelor utilizatorilor/vizitatorilor pe site, pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului, introducerea comentariilor cu privire la fisierele adaugate de catre ceilalti membri pe site-ul MyIeftin.ro cat si cautarea si adaugarea de prieteni cu interese comune, transmiterea de mesaje altor membri inscrisi pe site.