Ai grija de locuinta ta cu sisteme supraveghere moderne

Intr-o lume in care terorismul a devenit o amenintare mai reala decat niciodata si in care infractorii sunt la tot pasul si incearca sa exploateze orice scapare a noastra, protectia impotriva oricaror pericole si asigurarea locuintei si a bunurilor din ea este deosebit de importanta. Solutiile moderne de securizare a obiectivelor includ sisteme supraveghere cu performante exceptionale cu ajutorul carora orice poate monitoriza si interveni in caz de efractie sau de acte de vandalism.

Camerele de supraveghere montate in aceste sisteme supraveghere pot sa ofere informatii despre cei care intra sau ies din zona lor de actiune, pot fi identificati imediat faptasii unei efractii sau pot fi supravegheate miscarile celor care lucreaza in preajma zonei monitorizate video. In cazul unor spargeri sau atunci cand bona, de exemplu, nu isi face treaba, se poate vedea clar care au fost problemele, se poate alerta firma de securitate si se poate interveni prompt, constituindu-se si probe valide pentru procesele ce vor veni. Fiecare dintre camerele montate poate filma si in timpul noptii, avand senzori IR, au miscari ample ale obiectivului la 360 de grade pentru a putea „peria” toata zona supravegheata si detecta orice miscare cu ajutorul senzorilor special montati.

La nevoie, camerele pot face si fotografii, isi pot schimba focalizarea, pot ajusta luminozitatea in functie de conditiile din zonele supravegheate, redand astfel mult mai bine realitatea suprinsa. Rezolutiile sunt foarte mari, imaginile video captate pot fi stocate pe un sistem modern tip DVR, astfel ca pot fi revazute la nevoie fara a fi nevoie de alte echipamente. Sistemele de supraveghere se monteaza usor, se pot repara in serviceurile autorizate si pot sa functioneze fara probleme conectate la o sursa normala de energie. Daca va doriti ceva mai modern puteti alege camerele wireless, cu unghiuri mai bune de captare si mai simplu de monitorizat si miscat, insa trebuie sa fiti atenti sa le amplasati in asa fel incat sa nu existe puncte moarte intre capturile lor-toata zona trebuie sa fie acoperita si fiecare camera sa continue de unde a terminat cealalta.