Abstinenta

Abstinenta este e un subiect foarte controversat, cu toate ca nu ar trebui sa fie. Face parte din asa numitul razboi cultural care se deruleaza cu inversunare mai ales in SUA si Canada. De o parte a baricadei se afla elita intelectuala si academica, in marea ei majoritate seculara si ateista, si miscarea avortista, care iau in deradere abstinenta si promoveaza in locul ei indulgenta sexuala.

In acceptiunea lor copiii trebuie educati si initiati inca din copilarie in intretinerea de relatii de intimitate de la varsta cand ei singuri decid ca sunt gata, faraconstrangeri sau limite din partea societatii sau a parintilor. Ei promoveaza asa numitele drepturi sexuale pe care cauta sa le insereze in instrumente si documente oficiale internationale. Adolescentii sunt incurajati sa-si asertivizeze un drept la relatii de intimitate din momentul in care ei socotesc ca sunt gata, cu cine vor, cu cate persoane vor, cu persoane de sex opus sau de acelasi sex, ori simultan cu persoane de ambele sexe. Acest drept e inteles ca fiind unul absolut, astfel incat nimanui nu-i este permis sa se amestece in exercitarea lui, atata timp cat relatiile de intimitate sunt facute fara riscuri, cu precautiune si in siguranta.

Aceste notiuni sunt promovate in Uniunea Europeana prin rezolutiile despre care scriem mereu, in tarile occidentale prin asa numita educatie sexuala predata elevilor in scoli, si prin agentiile ONU la nivel international. Pentru cei care promoveaza aceste notiuni, drepturile parentale nu includ autoritatea parintilor de a-si educa copiii intr-o moralitate sexuala pe care ei si-o doresc pentru copiii lor.