Solutii de epilare definitiva potrivite pentru tine

Parul nedorit de pe corp a devenit o problema in zilele noastre, atat in cazul femeilor, cat si in cazul barbatilor, care, ofera un interes din ce in ce mai mare asupra aspectului fizic. De aceea, oamenii cauta cele mai bune solutii epilare pentru a-si indeparta parul permanent. Deoarece s-au saturat sa arunce bani pe proceduri care elimina parul pentru doar cateva zile, cei mai multi au inceput sa se indrepte catre metodele de epilare definitiva, ce au inceput sa-si faca aparitia in Romania acum cativa ani de zile.

Cresterea parului nedorit poate avea loc in orice parte a corpului, provocand jena si umilire, mai ales in cazul femeilor.

Care sunt acele solutii epilare care indeparteaza parul permanent?

Parul prezinta trei etape principale: crestere (faza anagena), de regresie (faza catagena) si repaus (faza telogena). De aceea, tratamentele de epilare definitiva trebuie sa se desfasoare in mai multe sedinte efectuate la un interval de 3-4 saptamani, astfel incat sa poata elimina parul situat in toate etapele de viata.

Cele mai eficiente solutii epilare definitiva se efectueaza doar la un institut de estetica medicala sau la un salon specializat, unde exista esteticieni profesionisti instruiti in procedurile respective. Daca doresti sa scapi permanent de parul inestetic de pe corp, cel mai bine ar fi sa apelezi la tratamentul de epilare definitiva cu IPL sau la electroliza.

Ce este electroliza?

Aceasta procedura se realizeaza prin aplicarea unei sonde ultra sensibile de metal care se introduce in foliculul pilos si prin care se transmite o cantitate mica de energie electrica, ce arde foliculul fara a afecta tesutul pielii. Desi electroliza poate fi deranjanta, dureroasa si ia mult timp, aceasta ofera rezultate pe un termen de cativa ani.

Ce este epilarea definitiva cu IPL?

Datorita tehnologiilor moderne, epilarea definitiva cu IPL a devenit mai putin dureroasa si mai eficienta. Dar ce include aceasta procedura? In primul rand, pacientul merge la un dermatolog pentru o consultare. Acest lucru este necesar pentru a evita posibilele reactii adverse. Medicul trebuie sa intrebe pacientul daca ia anumite medicamente, analizeaza tipul de piele si de par ale pacientului si ii interzice expunerea la soare inainte si imediat dupa tratamentul cu IPL. Apoi, pacientul va trebui sa-si faca o programare la o clinica de estetica medicala de renume si de incredere, in care sa activeze medici si esteticieni cu experienta, care sunt instruiti in folosirea laserului IPL. Procesul nu este dureros; laserul IPL emite impulsuri precise de lumina spre foliculii pilosi pentru a-i distruge, fara a deteriora pielea din jur. De obicei, sunt necesare 5- 6 sedinte pentru a opri cresterea parului cu 98%. Desi nu pot exista reactii adverse, procedura trebuie efectuata de catre o persoana instruita profesional sau de catre un medic certificat, in cadrul unei clinici de estetica medicala. Vezi aici: http://www.goskin.ro.