Incearcati o vopsea Wella Koleston si veti avea mereu un par cu o nuanta perfecta

Vopsirea parului este o operatiune delicata pe care femeile o fac adeseori si din cauza careia pot sa aiba reale probleme daca nu aleg vopseaua fara substante toxice pentru par si organism. Cea mai buna vopsea de par este cu siguranta cea cu ingrediente naturale.

Vopseaua de par cu ingrediente naturale nu are substante alergene, nu are conservanti sau amoniac, care pot duce la degradarea firului de par si iritarea scalpului. Hranirea parului va fi intensa cu vopselele de par naturale, pigmentii parului sunt accentuati in mod natural, nu este atacata structura sa, nu exista iritatii sau arsuri.

Utilizarea vopselei de par naturale poate fi si lunara, pentru ca nu reprezinta nici un pericol pentru par, se poate folosi cu o frecventa mai mare pentru ca nu persista in timp. Mirosul este mai placut, nu provoaca alergii, iar parul ramane matasos, are o stralucire naturala. In cazul femeilor gravide, vopseaua de par naturala este recomandata pentru a nu introduce in corp, prin intermediul scalpului, substante toxice pentru micut. Mai mult, firele de par albe se acopera mai bine cu vopselele de par naturale. Daca v-au convins toate aceste caracteristici ale vopselelor de par cu ingrediente naturale puteti sa incercati si dvs. pe propriul par oricare dintre produsele originale de la Allbeauty, magazin online de cosmetice profesionale ieftine si de calitate. In categoria vopsele de par Wella gasiti peste 40 de nuante de vopsea Wella Koleston, o vopsea speciala, cu o formula delicata.

Tehnologia Triluxiv hidrateaza si hraneste firul de par, reda stralucirea din tinerete si are grija permanent de sanatatea si structura parului. Culoarea rezista mai mult timp dupa aplicarea vopsea Wella Koleston, vopseaua este cremoasa, usor de intins pe par si fara efecte adverse. Consistenta sa speciala permite o distribuire uniforma pe firele de par si o colorare in profunzime. Pentru o utilizare corecta a vopsea Wella Koleston, substanta trebuie omogenizata si intinsa pe radacini si pe firele de par, iar dupa actiunea asupra firului de par se spala cu sampon special pentru parul vopsit, pentru a se fixa mai bine nuanta dorita.

Doar la Allbeauty aveti oricare dintre vopselele de par Wella la doar 39 de lei, un pret accesibil care va permite sa va intretineti parul asa cum doriti, indiferent de bugetul total alocat cosmeticelor.