Afla care sunt cele mai importante evenimente din Iasi pe Anyplace.ro

Anyplace.ro ofera vizitatorilor informatii despre cele mai noi evenimente din Iasi si un ghid complet al locatiilor in care iti poti petrece timpul liber, alaturi de prieteni. Site-ul are ca target persoanele de toate varstele, dar urmareste mai ales implicarea in mod direct in viata tinerilor, comasand totul sub un brand: Anyplace.ro.

Poti intra oricand pe Anyplace.ro pentru a afla detalii despre evenimentele tale preferate, fie ca este vorba despre evenimente mondene, evenimente din moda, evenimente culturale, stiri. De asemenea, pe Anyplace.ro gasesti prezentari ale cluburilor, barurilor, teatrelor sau cafenelelor cele mai frecventate din Iasi.

Urmareste pe Anyplace.ro viata culturala din Iasi:

  • Spectacole de teatru din Iasi 
  • Expozitii si ateliere 
  • Stand-up comedy si spectacole de comedie 
  • Concerte si festivaluri din Iasi 

Cateva locatii unde au loc cele mai interesante evenimente in Iasi

Palas Mall, Iasi. Palas Mall isi are locatia in inima orasului, aproape de Palatul Culturii si a fost recent gazda unor evenimente importante, cum ar fi „MARATON 5 YEARS ANNIVERSARY” sau „The Biggest Rooftop party in Town”.

Ciric, Iasi. De curand, a avut loc la Ciric, in Iasi, „Maraton pe lac” – o traditie care a inflorit in Iasi de cateva primaveri incoace. Aici, artistii iti aduc de fiecare data sound-uri noi, ultimele lor creatii si cele mai noi productii.

Underground Pub, Iasi. In Underground Pub poti participa la diverse concerte si evenimente underground.

Maraton, Iasi. In Maraton au loc concerte ale unor DJ renumiti, precum Fumiya Tanaka, care a sustinut aici un spectacol in 2013.

Intra pe Anyplace.ro si afla cum isi petrec tinerii timpul liber, care sunt evenimentele si distractiile specifice varstei. Totul este imortalizat prin intermediul pozelor si a reportajelor video, pentru ca tu sa te simti in mijlocul evenimentelor.