Litoralul romanesc – oferte pentru toate bugetele

Vacanta de vara, sau vacanta mare - asa cum o stim cu totii - este si va ramane cu siguranta intotdeauna o vacanta dedicata marii, soarelui, relaxarii pe plaja, distractiei alaturi de prieteni sau de familie. Daca peste vacanta de iarna multi dintre romani mai sar, din lipsa bugetului necesar, vacanta de vara este „sfanta” si indiferent ca vorbim despre bugete mai mari sau mai limitate, cateva zile pe litoral sunt un must pentru fiecare vara! Mai ales ca in Romania posibilitatile de cazare pe litoral sunt dintre cele mai diverse.

Pornind de la cazare in pensiuni sau chiar in gazda (unul dintre tipurile preferate de cazare ale tinerilor care aleg Costinestiul sau Vama Veche), trecand prin pleiada de hoteluri de doua si trei stele (de altfel cele mai cautate, datorita pretului bun si uneori si conditiilor bune de cazare) si ajungand la hotelurile de lux, de patru stele, de pe litoralul romanesc (care desi nu sunt multe la numar ofera servicii competitive, care ridica nivelului turismului estival din Romania), in principiu, litoralul romanesc ofera acel melanj, acel „de toate pentru toti” care il face accesibil pentru oricine. Oferte exista, asa ca nu trebuie decat sa o cautati pe cea mai buna pentru a petrece cateva zile la mare fara cheltuieli exorbitante. Iar in acest sens, paradistours.ro si ofertele sale foarte variate nu pot fi decat un ghid de incredere.
Pe de alta parte, serviciile de masa pe litoral, desi atat de criticate, ofera si ele varietate, pentru ca aceasta este la cea mai mare cautare, dar si calitate.

Regulile si criteriile dupa care fiecare dintre noi alegem restaurantele in care sa luam masa, cu atat mai mult atunci cand calatorim cu copii mici, trebuie sa fie atent respectate, pentru a nu se ajunge la situatii critice. Nu exista padure fara uscaturi si asa cum se pot face toxinfectii pe litoralul romanesc se pot face oriunde in vreun restaurant din lume, cata vreme mancarea oferita nu este de calitate.