O femeie cu patru copii

Din categoria persoanelor pe care le admir face parte si ea, o femeie deosebita, cum mai rar iti este dat sa intalnesti in ziua de azi. Ascultandu-i povestea de viata, ma gandesc la mine si la dorintele mele.....de a izbuti in viata. A avut o copilarie si o adolescenta modesta, a urmat aceeasi facultate ca si mine - Dreptul. Din pacate, undeva in jurul varstei de 20 ani, si-a pierdut tatal....ca si mine, de altfel.

M-am simtit legata de la inceput de aceast femeie (ii zic femeie pentru ca are undeva la 40 de ani). Dupa facultate, s-a vazut nevoita sa isi ajute financir familia si prin urmare a hotarat sa plece sa lucreze pe vas. Acolo incet, incet si-a facut o gramada de prieteni si printre ei l-a cunoscut si pe viitorul ei sot, un medic irlandez afalt si el pe vas. S-au casatorit  si in scurt timp au revenit pe meleaguri natale, in Romania. Aici, lucrurile au devenit din ce in ce mai frumoase pentru ei. Si-au cumparat o casa superba, au facut 4 copii - PATRU!!!! - si au inceput sa cumpere tot felul de proprietati in care au investit banii castigati cu greu pe vas. Acum, sotul  ei a renuntat la medicina si face ceea ce ii place - muzica, iar ea se ocupa de casa, familie si toate afacerile familiei. Au deschis un pub irlandez in oras, care are un adevarat succes printre strainii care ne viziteaza. Am admirat-o de cand am cunoscut-o: plina de viata, mereu zambitoare indiferent de problemele vietii, familista convinsa, puternica, perseverenta in tot ceea ce face. Cu toate lucrurile pe care le face zilnic, are timp si pentru ea, se aranjeaza, se imbraca modern si frumos. Tot ceea ce face face pentru ea, pentru sufletul si familia ea.

Acum, din pacate, datorita vremurilor grele pe care le traim s-a hotarat ca este momentul sa plece din tara ei natala si sa traiasca in Irlanda, tara lui de origine. Indiferent unde va fi, o sa ma gandesc la ea si o sa a imi lipseasca. Este genul de om pe care te bucuri de fiecare data cand il intalnesti...pentru ca iti da o putere de a merge mai departe. Se poate, se poate orice in viata asta! Trebuie doar sa vrei si sa iti doresti cu adevarat.