Top 5 modele versatile de rochii ieftine care au trecut proba timpului: Tu pe care o vrei?

Femeile vor sa arate bine tot timpul, iar purtarea unei rochii este o dovada de feminitate si poate fi folosita ca o arma de seductie. Iar garderoba unei femei nu este niciodata prea incarcata, ceea ce face ca toate reprezentantele sexului frumos sa aprecieze modelele de rochii ieftine versatile, care nu se demodeaza. Cea mai populara rochita este celebra rochie mica neagra, insa exista si alte modele nemuritoare, precum urmatoarele 5.

Rochia maxi este una dintre acele modele de rochii ieftine fara varsta, care poate fi adaptata oricarui stil si siluete. In functie de materialul din care este fabricata, o rochie maxi poate sa fie vaporoasa ca un vis sau sa impuna respect prin lungime si pretiozitate, daca este croita din satin. Culorile pot sa ascunda mici defecte ale siluetei sau, din contra, sa o puna in valoare.

O rochie-cort este o alegere inspirata si sexy pentru orice femeie. Potrivita la orice varsta, aceasta rochie ascunde bratele si mascheaza silueta, fiind foarte usor de purtat. Daca inca nu ai o asemenea rochie in garderoba, achizitioneaza una cat mai repede. O rochie-cort poate avea un decolteu generos, in forma de V, poate fi scurta ori foarte lunga, iar materialul si imprimeul acestei rochii ieftine variaza de asemenea, foarte mult: de la matase fina pana la o stofa mai plina, acest tip de rochie este foarte versatila si nu va iesi prea repede din trend.

Rochia boho de cocktail este un alt model de rochie fara varsta. Aceste rochii ieftine au mai multe varietati, fiind de obicei cu spatele gol si de lungime maxi, ceea ce le face elegante si usor de purtat cu sandale inalte. Cu un decolteu generos, rochia boho chic este ideala pentru o zi calduroasa la birou, purtata cu o jacheta, dar si pentru o petrecere ultra glam, care se poate prelungi pana la orele diminetii.

Rochia de zeita romana
este una dintre cele mai populare rochii ieftine, fiindca poate fi purtata la aproape orice eveniment, chiar si la nunti. Accesorizata diferit, acest model vintage (chiar a fost inventata de catre romani) emana senzualitate, fiind de obicei fabricata sin materiale fluide, care aluneca pe corp, lasand vederii destul de putin cat sa fie solicitata imaginatia privitorului.

Rochia cu volane
este mai greu de asortat si nu toate femeile o apreciaza, insa face parte dintre modelele de rochii ieftine fara varsta. Bunicile si mamele noastre au purtat-o, noi o vom purta, precum si fetitele noastre. Avand numeroase volane in partea de sus, in jurul decolteului, este foarte indicata femeilor care doresc sa dea impresia unui bust mai generos. Insa si alte tipologii de femei isi pot gasi o rochie cu volane care sa le avantajeze, fiindca volanele pot fi pozitionate oriunde pe rochie.