Restaurantul de la Pastravaria Albota

Masa reprezinta o etapa importanta a zilei pentru fiecare om si cu siguranta ca nici atunci cand suntem in concedii nu trebuie sa sarim peste ea, mai ales cand avem bucate pe alese la restaurant pastravaria Albota. Restaurantul are o capacitate destul de mare, iar meniul este variat si desigur ca pentru iubitorii de peste, sunt puse la dispozitie foarte multe preparate din pastrav. Iar pentru cei care doresc sa isi faca un concediu de vis in cadrul complexului turistic Albota, acestia au la alegere dintre foarte multe activitati pe care le pot face cat.

Pentru pasionatii de muzica populara se poate organiza o serata speciala, folclorica, fie in cadrul acestui restaurant pastravia Albota, fie se poate organiza un foc de tabara in natura. Oricare ar fi insa alegerea, la cerere clientii se pot bucura de foarte multe surprize placute sau cel putin evenimente favorabile. In plus pentru cei care iubesc muntele se poate face mini excursii cu bicicleta, pe traseele montane, se pot efectua si calatorii mai scurte sau mai lungi cu trasura sau chiar plimbari cu calul. Dupa toate acestea va puteti intoarce in atmosfera relaxanta din restaurant pastravaria Albota, sau chiar in camera rustica, amenajata cu mult gust, unde beneficiati si de acces la internet cat si de televiziune. Pensiunea Albota este o incantare pentru turisti, mai ales pentru ca este situata in Muntii Fagarasi, un lant montan impresionant care nu aduce decat glorie frumoasei noastre Romanii.

Si cum toate acestea nu ar fi suficiente, meniul de la restaurant Pastravaria Albota include mancaruri traditionale, dupa placul fiecarui turist roman cat si strain, iar in cazul in care simtiti nevoia sa faceti si putina miscare sau nu va puteti dezlipi de hobby-ul dvs, fitnessul, aveti sansa sa il practicati in sala special organizata, iar sauna cat si relaxarea in jacuzzi vor fi o desfatare aditionala.