Alegeti usi lemn masiv de interior si scapati de zgomot si pierderile de caldura

Oricat de mare sau de mica ar fi locuinta, usile interioare si exterioare au o importanta colosala in economia unei case. Daca usile de exterior sunt mai usor de ales, usile de interior sunt o adevarata provocare pentru simplul fapt ca trebuie sa se asorteze si cu parchetul, si cu mobilierul, si cu varul de pe pereti, dar si cu elementele decorative si de design arhitectural. Desi sunt mai greu de ales, usile din lemn masiv au si multiple avantaje, asa ca se merita efortul si alergatura gasirii celei mai bune solutii si celui mai bun pret.

Lemnul masiv din care sunt construite cele mai bune dintre ele le mareste pretul, insa asigura o rezistenta in timp mult mai mare. Personalizarea de usi lemn masiv interior este foarte simpla, se pot face ajustari pe parcurs pentru ca usile sa arate exact asa cum doreste clientul. Totusi, avantajul usi lemn masiv este cel ce tine de estetica. Lemnul lacuit si vopsit, mirosul si textura sa nu pot fi inlocuite de PVC, cu atat mai mult cu cat, la testul timpului, PVC-ul nu are asa de bune rezultate precum lemnul masiv. Eficienta energetica conteaza la fel de mult ca estetica usilor, asa ca usile din lemn masiv izoleaza foarte bine camerele, nu se pierde caldura, zgomotul e redus, iar linistea gospodariei este asigurata fara probleme si cu efort minim. Si tot usi lemn masiv ne pot feri si de hoti, care reusesc cu greu sa treaca de ele, mai ales daca sunt si securizate corespunzator si au o structura a materialului intacta. Incendiile, care sunt o provocare pentru orice locuinta, vor face mai putine pagube daca se aleg usi din lemn masiv.

Ofertele variate de pe piata va pot incanta, insa nu sunt intotdeauna cele mai bune si mai eficiente. S.C. Domus S.R.L are mereu pentru dvs. cele mai bune si mai rezistente usi din lemn masiv pentru interior si exterior, cu geamuri decorative care se pot insera in functii de nevoi, vopsite doar cu vopsea de calitate, ecologica, pe baza de apa si cu balamale reglabile. Asadar, ca sa aveti cele mai interesante si mai moderne usi lemn masiv apelati chiar acum la expertii in tamplarie lemn masiv si stratificat de la DomusOnline.ro.