Nu stii ce cadou sa-i faci micutului tau? Cumpara-i ceas casio pentru copii

Un copil, fie el fetita sau baiat, e cam greu de multumit mai ales cand e mic. Desi nu are un program atat de incarcat ca un adult, copilul trebuie sa fie si el mereu la curent cu timpul petrecut cu temele sau pe drumul spre scoala pentru a nu intarzia sau a se scula la timp dimineata.

CASIO si japora-ceasuri.ro au pregatit o colectie splendida pentru parintii care vor sa le cumpere micutilor un ceas casio pentru copii, rezistent si foarte frumos, care sa-i atraga si sa le faca viata mai colorata si mai frumoasa. Daca in cazul adultilor, culoarea nu e chiar asa de importanta, pentru ceas casio copii cromatica e cea mai importanta. Se stie ca micutii apreciaza una numit obiect in primul rand dupa primul impact vizual, iar impactul vizual al unui ceas casio tine in primul rand de culoare. De aceea, producatorii au creat ceasuri pentru copii viu colorate, cu cifre si ecran luminate, cadran electroluminescent, incluzand functia After-Glow, cu doua fusuri orare active si cronometru foarte precis. Ca sa nu intarzie niciodata la scoala, ceasurile casio pentru copii din colectiile japora-ceasuri.ro au si alarma zilnica care poate fi setata la orice ora, un calendar perpetuu pentru a sti cand au programate lucrari sau examene, dar si afisarea lunii si a zilei. Carcasa si bratara ceas casio sunt din rasina sau aluminiu, bateria dureaza pana la trei ani si rezistenta la apa este de pana la 5 bar.

Geamurile sunt din cristal mineral, rezistente la zgarieturi, cureaua este din tesatura, iar unele modele au si capac spate infiletat. Functiile speciale il vor ajuta pe micut sa isi omoare timpul liber si sa invete si lucruri placute, cum ar fi zilele saptamanii sau cum functioneaza un calendar perpetuu, iar afisarea cu cifre mari si usor de vazut cu ajutorul iluminatului ecranului vor transforma ceasurile pentru copii in cele mai interesante accesorii ale acestora.