Schimba ceva in garderoba ta in fiecare sezon

Nu e neaparat nevoie sa fii mereu in pas cu moda si sa iti cumperi haine noi in fiecare sezon, dar niste schimbari tot trebuie sa faci macar o data pe an. Garderoba e importanta si atunci cand trebuie sa faci impresie buna la o intalnire, asa ca trebuie sa ai mereu ceva nou de aratat. Daca nu stii cu ce sa incepi iti recomandam sa alegi sa-ti innoiesti colectia de camasi dama, o imbracaminte care este potrivita atat pentru o tinuta casual, cat si pentru una business.

Camasile de dama pot sa fie purtate cu foarte multe oufituri, se pot asorta foarte usor cu fel de fel de alte accesorii si nici nu sunt asa de scumpe. De exemplu, la serviciu poti sa iei o camasi dama asortate cu o fusta eleganta care sa-ti scoata in evidenta picioarele si posteriorul. Daca te simti bine poti sa asortezi camasa de dama cu blugi stransi pe picior, pentru a avea o tinuta casual de efect. In privinta cromaticii, camasi dama albe sunt asociate cu clasicul, sunt mai sobre si merg foarte bine atunci cand ai o intalnire importanta sau iesi in oras la prima intalnire. Camasile de dama albe pot sa fie mulate, cu mansete, de bumbac sau cu guler drept. Ideea este ca albul iese mereu in evidenta, asa ca te vei afla in centrul atentiei la orice eveniment la care iei parte.

O tinuta mai indrazneata poate fi obtinuta prin adaugarea unei camasi de dama albe la niste blugi rupti, care sunt la moda mai ales daca esti tanara si nonconformista. Pentru a transmite ideea de relaxare si a te simti relaxata, lipsita de orice probleme, poti sa alegi camasile albe largi, usor de purtat si foarte simplu de accesorizat. In privinta incaltamintii, camasile de dama merg bine cu pantofi cu toc si cu cei cu varful ascutit.