Criterii de alegere a baloanelor cu heliu si tipurile cele mai populare

Baloanele sunt elementul esential al oricarei petreceri sau eveniment, indiferent de natura sa. Ele asigura distractia, aduc o pata de culoare in peisaj si un pic de antren in atmosfera atat de placuta si plina de bucurie. Cand se aleg baloane cu heliu pentru petrecere trebuie sa se tina cont de tematica, de culorile preferate si de formele, de personalizare.

Daca e un botez, atunci toate baloanele cu heliu trebuie sa fie personalizate cu desene animate, sa fie cat mai colorate, in forme diferite si sa ii atraga pe micuti, sa se poata juca cu ele.

Daca e nunta, atunci pot sa fie in forma de inimioare, pot sa aiba pozele celor doi miri, pot sa fie in forma de casa sau orice alta forma care poate pune in practica o idee inedita. In privinta tipurilor de baloane cu heliu disponibile pe piata, trebuie sa stiti ca exista baloane din latex, cu forme diferite, marimi si culori diverse, facute din cauciuc natural, baloane din folie, cu finisaje metalice ca sa reziste la presiunea din interior, de dupa umflarea cu heliu, pot sa aiba chiar si fel de fel de imprimeuri, sunt foarte rezistente la orice fel de procese de aplicare a mesajelor. Alte tipuri de baloane cu heliu sunt cele sub forma de bule, rotunde, din plastic transparent, neaparat printate, dar si cele uriase rotunde, din vinil, foarte usor de folosit pentru joaca sau adapostirea altor baloane care sa fie raspandite prin sala de la inaltime. Cel mai folosit tip de baloane este cel din latex, pentru ca sunt mai rezistente, flexibile, usor de umflat, ieftine.

Accesoriile si contragreutatile trebuie si ele alese cu grija pentru a nu face nota discordanta cu celelalte elemente ale decorului. De obicei, accesorizarea si fixarea baloanelor umflate cu heliu se face in armonie deplina cu tematica nuntii, astfel incat baloanele sa se integreze perfect in peisaj.