Gheata carbonica - utilizari

Gheata carbonica cunoaste cele mai surprinzatoare utilizari, iar Vulpea Pamatuf, experta in curatenie, va pune la dispozitie o noua intrebuintare. Gheata carbonica nu numai ca va ajuta sa aveti efecte impresionante in cazul in care o folositi in apa sau in diverse lichide, deoarece ea scoate un fel de abur-fum, lasand impresia ca fierbe insa se pare ca o noua metoda bio, mai exact cea de sablare cu gheata carbonica va sta la dispozitie pentru curatenie generala la un nivel foarte inalt. 

Inainte de toate gheata carbonica ofera o metoda de curatare uscata insa si ecologica, dar printre avantajele utilizarii ei, Vulpea Pamatuf mai enumera si urmatoarele: curatarea cu gheata carbonica nu implica nici reasamblarea dar nici demontarea integrala a utilajelor folosite, poate sa ofere costuri foarte mici de productie, in cazul in care acestea sunt oprite, scurteaza timpul de utilizare, dar si de curatare, deci veti termina mai repede treaba, iar timpul de productie va fi mult mai ridicat. Gheata carbonica reprezinta in cele din urma o metoda nonconformista care aduce numai beneficii, un nou mod de a curata si de a ne face viata mai usoara. Vulpea Pamatuf va pune la dispozitie mai multe pachete de curatare pe site-ul sau, cat despre gheata carbonica puteti vizualiza tot acolo toate domeniile in care aceasta poate sa va ajute la curatat. Dintre ele amintim: industria tipografica (gheata carbonica poate sa curete foarte bine presele de tipar, piesele de copiere si altele murdarite de grasimi, de vopsea sau de cerneala si lipici), industria alimentara (gheata carbonica poate sa ajute foarte mult la curatarea masinilor de paine, a masinilor de patiserie sau de ciocolata, acestea fiind greu de curatat din cauza uleiurilor care se depun, a grasimilor, a reziduurilor alimentare cat si a dulciurilor, de gen caramel sau orice cu zahar), industria energetica, ventilatoare, generatoare si altele. 

Gheata carbonica s-a dovedit a fi foarte utila si pentru curatarea turnatoriilor, a obiectelor ce apartin metalurigiei in general, cat si pentru curatarea fatadelor mari a cladirilor, pentru restaurarea monumentelor istorice sau pentru intretinerea lor. In cele din urma se pare ca metodele ecologice dau cele mai bune roade.