Aer romantic si trandafiri

Oricat de mult ar fi fost folosita aceasta tema si oricat de multe nunti ar fi avut ca tema centrala trandafirii, romantismul si trandafirii nu se vor demoda niciodata. O spun miresele care au visat intreaga adolescenta buchetul perfect din miniroze, o spun mirii care s-au visat cu un trandafir rosu la butoniera, o spun decoratorii de interioare si o spun si designerii care dau tonul in ceea ce priveste tendintele pentru nuntile anului 2014.

Este adevarat, florile anului 2014 in ceea ce priveste decoratunile pentru restaurant, biserica si buchete, vor fi trandafirii. De asemenea, anul viitor vom gasi trandafiri si pe invitatii de nunta, pe place card-uri la restaurant, pe torturi, sau in parul tinerelor mirese. Este o tema ce va putea fi folosita ca tema centrala, fara griji ca va arata supraincarcat, fara probleme ca nu se va adapta locatiei sau ca sunt demodati. In principiu, trandafirii arata superb oriunde, insa pentru un efect special si o incarcatura in plus de romantism, locurile cele mai potrivite pentru o nunta “trandafirie” sunt interioarele de castel vechi (vezi Palatul Snagov, Palatul Bragadiru), cu decoruri somptuoase, lumanari aprinse, balocoane si camera inalte.
Pentru o nunta avand ca tema centrala clasicii trandafiri, dar care sa arate a secolul XXI, puteti incerca petale de trandafir pe drumul catre altar, la intrarea in salonul in care va avea loc evenimentul sau chiar pe ringul de dans, la dansul mirilor. De asemenea, in locul clasicului buchet de mireasa din trandafiri ivoire sau roz, se poate incerca un singur trandafir mare, sau chiar unul din hartie, urias, dar foarte fin lucrat –este ultimul trend in materie de buchete de nunta. Ca nota de unitate, puteti incadra acelasi trandafir si pe invitatiile trimise celor dragi.

Rochia de mireasa sau pentru domnisoara / domnisoarele de onoroare vor arata si ele foarte actual cu cativa boboci de trandafir la corsaj. Cum bleumarinul este una dintre culorile vedeta ale nuntilor din 2014, nu ar strica ceva inventivitate si sa folositi in aranjamentele pentru masa si trandafiri in aceasta culoare.