Trucuri pentru o piele vesnic tanara

Femeile sunt dispuse sa faca orice sacrificiu in numele frumusetii. Intotdeauna vor cauta noi trucuri, pentru a avea un ten cat mai curat, o piele cat mai fina, pentru a scapa de riduri si pentru a arata mai tinere, mai frumoase, cu un aspect cat mai natural.

O piele sanatoasa este o piele hidradata. Pentru asta, doamnelor, trebuie sa beti multe lichide. Inainte de toate nu uitati sa va demachiati inainte sa mergeti la somn. Tenul nu trebuie sa ramana incarcat de machiaj peste noapte. Efectele negative ale acestui obicei, daca il aveti, se vor observa in timp. Asa ca, cel mai bine este sa va ingrijiti tenul cat mai riguros, sa aveti macar o crema de zi si una de noapte si neaparat un demachiant. Acestea sunt baza, ca sa zic asa. Mai apoi va puteti face voi diverse masti acasa, din produse naturale, asta si pentru a salva din timpul pe care l-ati pierde la saloanele de infrumusetare. Desigur, un rasfat din cand in cand, este bine venit, totul este mai simplu la salon, pentru ca exista o persoana cu o anumita pregatire care se va ocupa de tine. Insa, pentru acele zile, in care sunteti prea ocupate sa mergeti pana la salon, exista mastile facute in casa sau, va marturisesc un secret, masca cu colagen marin, 50 ml de pe www.cufarulnaturii.ro. Este o masca extrem de eficienta pentru ca, contine alga Spirulina Platensis. Nu cred ca exista cineva care sa nu fi auzit de efectele benefice ale acestei alge. Asa ca, daca observati ca tenul dumneavoastra are tendinte de ridare sau daca aveti deja ridurile formate, folositi cu incredere aceasta crema cu colagen marin si spirulina. O aplicati, pe un ten curat, bineinteles, apoi o lasati sa isi faca numarul de magie, circa 10-20 de minute. O veti indeparta mai apoi cu apa calduta si sunteti ca si noi.

Pielea devine mai neteda si mai elastica datorita acestei masti. Desigur, daca e sa o luam ca la carte, trebuie sa tinem cont si de alimentatia noastra, pentru a avea o piele frumoasa. Da, mastile, cremele sunt eficiente, insa o piele frumoasa are la baza o alimentatie sanatoasa. Pentru a nu va da de gol varsta includeti in dieta avocado, nuci, oua si peste gras.