Corsim Consulting te invata cum poti accesa fonduri europene pentru IMM-uri

De cand tara noastra a intrat in U.E. o sursa importanta de finantare pentru diverse proiecte sau pentru infiintarea de IMM-uri au fost fonduri europene. Avantajul atragerii acestor fonduri pentru firme sau pentru persoane fizice consta in faptul ca nu erau rambursabile, erau un venit sigur si o sursa incredibil de buna pentru orice punere in practica a unor idei indraznete. Singura conditie impusa era ca fondurile sa fie folosite doar pentru ceea ce sunt cerute si sa nu existe abateri de la planul de lucru.

Cele mai multe fonduri europene s-au indreptat catre IMM-uri, afaceri care au nevoie oricand de o infuzie de capital pentru a se putea dezvolta si pentru a reusi sa isi asigure noi metode de obtinere a unui profit mai mare. Pe site-ul oficial Corsim Consulting puteti afla mai multe despre fondurile europene nerambursabile destinate IMM-urilor, cat si despre finantarea de pana la 80% prin cele doi noi programe destinate acestui tip de afaceri. Orice firma poate accesa fondurile, insa trebuie sa fie SRL sau SRL-D si sa aiba cel putin 2 ani calendaristici de la infiintare cand se completeaza planul de investitii.

Suma maxima primita e de 80.000 de lei in cadrul Programului Comert. Banii primiti pot fi 80% din valoarea proiectului pentru microintreprinderi, 70% pentru intreprinderile mici si 60% pentru interprinderile mari. Beneficiarul va completa cu restul de bani pana la 100% si va suporta TVA-ul. Banii se cheltuiesc in maximum 60 de zile si doar pe echipamente IT, cititoare cod bare, cantare, aparate de marcat electronice fiscale si alte tipuri de echipamente si servicii pe care le puteti descoperi pe site-ul oficial Corsim Consulting.

Prima consultanta este gratuita, se va stabili clar care sunt necesitatile IMM-ului si care sunt pasii cei mai simpli pentru accesarea fondurilor. Pentru mai multe detalii despre deschiderea unei afaceri sau accesarea de fonduri europene apelati cu incredere la echipa Corsim Consulting.