Despre procedura de divort in Romania

Despre procedura de divort in Romania Potrivit legislatiei in vigoare, casatoria se poate desface prin divort, in urmatoarele cazuri:

  • Divortul prin acord, pe care il cer ambii soti, cu respectarea conditiilor prevazute de lege (a trecut cel putin un an de la data incheierii casatoriei si nu exista copii minori rezultati din casatorie); 
  • Divortul este cerut de oricare dintre soti, atunci cand starea sa de sanatate face imposibila continuarea casatoriei;
  • Divortul din culpa exclusiva a unuia dintre soti, cerut de unul dintre soti. In acest caz insa, daca in urma probatoriului administrat, se constata culpa ambilor soti, instanta va dispune incetarea casatoriei prin divort, din culpa comuna a ambilor soti. Divortul consensual se poate cere la notarul sau la primaria: din localitatea ultimei locuinte comune; din localitatea unde s-a incheiat casatoria. 

Legalconsult.ro – avocat divort, informatii despre divort in Romania

Daca aveti nevoie de servicii de consultanta in ceea ce priveste procedura de divort in Romania, va invitam sa accesati Legalconsult.ro, site oficial avocat divort Alina Letia. Aici veti gasi informatiile de care aveti nevoie privind procedura de divort de urmat, conceperea cererii de divort, reprezentarea in procedura de divort in fata notarului, etc.

Daca sunteti in cautarea unui avocat specializat pe procedura de divort si cu experienta in gasirea celei mai simple cai pentru solutionarea unui divort, vizitati legalconsult.ro sau apelati 021 314 92 29 / 0722 511 303 pentru a intra in legatura directa cu unul dintre reprezentantii Legalconsult.ro. Adresa de email office@legalconsult.ro va sta, de asemenea, la dispozitie pentru a adresa intrebari, pentru informatii suplimentare, tarife, servicii de consultanta etc.