Vrei sa asculti cele mai tari hituri radio?

In Moldova lui Stefan cel Mare, oamenii primitori si mereu cu zambetul pe buze, haiosi si plini de voie buna stiu ca orice zi e mai frumoasa cand o incepi cu hituri radio de buna calitate, alese pe spranceana, o continui cu muzica excelenta, potrivita fiecarui moment din zi si o inchei cu o melodie ascultata in surdina la radio.

Radio Iasi, cel mai ascultat radio regional, este alaturi de dvs. atat in FM, cat si in AM, oferind cea mai noua muzica si informatii relevante minut de minut. In fiecare zi, Radio Iasi este intr-adevar „acasa in toata Moldova” inca de dimineata. Iti incepi ziua cu un „Buna dimineata” si hituri radio dintre cele mai noi si informatii utile pentru a-ti usura ziua, apoi, dupa amiaza, hituri radio de azi si de ieri din toate genurile muzicale va incanta auzul in timp ce va aflati in drum spre casa. Seara, cele mai ascultate hituri radio se aud pe toate frecventele Radio Iasi, in toata Moldova, pentru ca dvs. sa va incheiati ziua in acordurile deosebite ale unor piese pe toate gusturile. Duminica seara, e randul unor hituri radio marca Radio Iasi sa isi faca simtita prezenta in castile dvs. sau in difuzoare, hituri pe care Radio Iasi le recomanda pentru orice playlist modern, care se respecta.

Zilnic, Radio Iasi are pe toata durata programului muzica de calitate, in ton cu tendintele si moda muzicala, piese una si una pe care nu trebuie sa le ratezi. In masina, la birou, pe strada, acasa, muzica Radio Iasi este alaturi de tine si iti transforma o zi mohorata intr-o zi senina in sufletul tau. Playlistul Radio Iasi este mereu deschis celor mai variate genuri muzicale, mereu gata sa „intinereasca” odata cu ascultatorii sai. Cea mai buna muzica din Moldova se asculta, cu siguranta, doar la Radio Iasi.

Asadar, relaxeaza-te in compania hiturilor difuzate de Radio Iasi si uita pret de cateva minute de grijile de zi cu zi.