Cum sa gasesti rapid clienti pentru lucrari de constructii?

Criza economica a „muscat” din mai toate afacerile. Cele mai afectate au fost firmele care se ocupa de lucrari constructii. Firmele cu o reputatie buna sunt foarte greu de prins pentru o lucrare, cu atat mai mult cu cat preturile sunt destul de accesibile de cele mai multe ori. Dar problema lor astazi tin de clientii care nu prea se mai arunca la lucrari mari si veniturile scad, si scad, pana la inevitabilul faliment. Salvarea lor vine din online. Desi, teoretic, Internetul e infinit, exista zone special gandite pentru firmele de lucrari constructii, unde se pot plasa oferte si poti ajunge mai usor la clientii la care nu aveai cum sa ajungi in offline – in special cei tineri.

Pe http://www.deviz-gratuit.com/, unul dintre cele mai inteligente si mai bine organizate siteuri de pe aceasta nisa, orice firma isi poate gasi clienti nesperat de repede. Dupa ce un client plaseaza un deviz trec doar sase zile pana cand acesta primeste cinci oferte alese de specialistii care se ocupa de gestionarea platformei online. Printre acest oferte de foarte multe ori isi gasesc locul si firmele de lucrari constructii. De la constructii mai mici la renovari si reabilitari, clientii de pe http://www.deviz-gratuit.com/ sunt intr-o permanenta cautare de oferte bine puse la punct si cat mai diversificate, asa ca inca din prima zi vei intra in contact cu cereri dintre cele mai complexe. Totul este gratuit, inscrierea nu necesita plata niciunei taxe, iar includerea in ofertele propuse clientilor este iarasi gratuita. Unde mai pui ca in topul celor mai cerute lucrari pe platforma online se afla lucrari constructii zidarie sau structura lemn, ceea ce dovedeste ca oamenii care apeleaza la portal cauta firme pentru a-si ridica case sau a le reface pe cele mai vechi.

Inscrierea pe site e simpla si presupune doar specificarea tipului de cerere de oferta pe care un client il poate solicita vizavi de firma dvs. si zona unde activeaza firma. Daca se vrea o cerere de oferte detaliata atunci se pot achita doar 5 euro. Ce mai astepti? Intra pe http://www.deviz-gratuit.com/ si convinge-te singur!