Reinventeaza-ti garderoba cu haine second hand la preturi imbatabile

De foarte multe ori poate v-ati dori un articol vestimentar de la o firma sau casa de moda de renume si nu va permiteti sa vi-l cumparati. Preturile din magazinele „premium” si cele care se adreseaza unui anumit tip de consumator – cel cu un venit peste medie – sunt descurajatoare asa ca haina cea veche din dulap pare sa fie alegerea cea mai buna.

De ani buni in Romania exista o alternativa foarte buna pentru clientii cu venituri mai micute: haine second hand. Desi multi ridica o spranceana cand aud de „second hand”, hainele sunt mult mai bune si mai rezistente decat cele luate la preturi exorbitante. Tocmai acest aspect vine sa il sublinieze si sa distruga mitul „second hand” magazinul online www.mydressing.ro. Gandit ca un boutique in miniatura, online, siteul are o oferta variata de haine second hand care apartin unor designeri celebri precum Prada, Armani, Calvin Klein sau Jacadi.

Pe langa branduri de renume, www.mydressing.ro propune o gama larga de modele si culori, articole vestimentare din diverse materiale de calitate, adaptate fiecarui anotimp, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Astfel, doamnele vor putea cumpara la preturi de criza sacouri si pulovere sau jeansi si costume, accesorii sau rochii si sarafane care sa le scoata in evidenta. Domnii se vor putea pazi de frig cu sacouri si paltoane sau pulovere, dar si cu pantaloni, camasi si jeansi. Pentru micutii dvs. magazinul online de haine second hand a pregatit o sumedenie de hainute numai bune de purtat toamna sau vara, rochite, pantaloni, sarafane, sacouri, costume sau pantaloni.

Cine adora hainele outlet nu are cum sa nu observe imbracamintea de dama, pentru barbati, fetite si baieti, la preturi accesibile si in ton cu moda anului 2014, toate articolele fiind 100% originale. De retinut ca la hainele outlet se ofera discount de 70%. Transportul este gratuit la prima comanda, garantia oferita fiind de 30 de zile, cu posibilitatea de retur in 10 zile. Intra pe www.mydressing.ro si convinge-te singur de calitatea produselor din oferta!