Ce purtam vara asta

A venit vara si cu siguranta ca in anoptimul acesta capricios al anului 2014 trebuie sa incercam sa asortam cat mai bine tinutele noastre, cu un bronz luminos si frumos si nu in ultimul rand sanatos. Iar un bronz sanatos inseamna, nu uitati, sa va protejati cu cremele cu protectie solara, zilnic.

Asadar, ce purtam vara asta, ce este fashion si ce nu, ne pot spune stilistii, marii maestrii ai modei, insa si propriul nostru gust. De exemplu, foarte la moda si sigur nu va muri niciodata pe timp de vara - culoarea galben pal sau chiar si rozul pal, indiferent de felul in care le purtam. Putem sa optam pentru buline, pentru dungi, pentru fuste scurte, bluze largi sau pentru rochii lungi si matasoase. O doamna care are incredere in ea si in feminitatea ei va arata bine in orice. Si sa nu uitam niciodata ca atunci cand suntem lipsiti de inspiratie putem sa apelam tot timpul la haine albe. Acestea creeaza mereu o impresie de prospetime, de puritate, iar daca ne-am asortat si cu un bronz macar finut pana acum, cu siguranta vom avea ce purta la fiecare petrecere. Si tot in aceatsa categorie intra si negrul. Exista insa unele reguli pe care trebuie sa le respecti: daca porti rochite sau fuste foarte scurte incearca sa iti pui sandale cu platforma sau tocuri, asta in cazul in care nu esti foarte inalta si nu ai picioarele subtiri, iar daca porti rochie lunga, nu uita sa uiti de tocuri.

La o rochie lunga sunt indicate tot timpul sandalele romane, sandalele cu talpa joasa, slapi sau balerini. Altfel efectul este unul urat, de prost gust. La blugi incearca sa asortezi mereu tenesi, preferabil cei clasici sau cu nuante potrivite, iar daca vrei o palarie mare incearca sa nu te acoperi prea mult si cu haine, si sa iti iei niste ochelari pe masura.