Incepe vacanta la Paris cu dreptul!

Parisul a fost dintotdeauna una dintre destinatiile cele mai atragatoare pentru turistii din lumea intreaga. Faimos pentru romantismul sau si pentru povestile de dragoste tesute aici sau celebrate aici de catre indragostiti din intreaga lume, Parisul s-a dovedit de-a lungul timpului un loc preferat si de catre turistii romani, fie pentru un city break de week-end, fie pentru o vacanta adevarata.

Desi exista si turisti care prefera vacanta la Paris cu masina proprie, pentru a se bucura de un circuit mai lung si opriri pe drum in Ungaria, Austria si Germania, cei mai multi dintre cei care isi doresc o vacanta la Paris aleg sa ajunga aici cu avionul. Fara a pune la socoteala oboseala condusului pe un traseu de peste 2000 de kilometri, avionul scuteste si circa 2 zile pe drum, chiar mai mult poate daca se opteaza si pentru opriri la obiective turistice. Calatorind cu avionul, lucrurile sunt mult simplificate: durata calatoriei este de numai trei ore daca se opteaza pentru un zbor fara escala si de la 4 ore daca se alege o companie care zboara cu escala. Zborul poate ateriza pe Charles de Gaulle, sau pe aeroportul Beauvais, situat in apropiere de Paris, acesta din urma fiind punctul terminus al curselor low cost care decoleaza din Bucuresti. Din Beauvais la Paris distanta este de aproximativ 86 de kilometri, iar pentru a evita cursele taxi care costa foarte mult la Paris, cel mai simplu ar fi sa se opteze pentru transferul cu Aero Shuttle Paris Transfers.

Transferul se poate aranja inca dinainte de plecarea in vacanta, rezervand masina pentru data si ora aterizarii avionului. In acest fel, orice turist se poate asigura ca vacanta sa la Paris va incepe cu dreptul, fara costuri necunoscute si fara surprize neplacute. In plus, la aeroshuttletransfers.ro, se ofera si asistenta pentru organizarea sejurului, mai ales daca este vorba despre turisti care calatoresc pe cont propriu si nu in grup organizat. Mai jos va puteti calcula costurile de transport.