Grand Prix Originals - … pour les conaisseurs

Hainele vintage sunt din ce in ce mai apreciate de catre cei cu adevarat pasionati de moda si nu doar de catre vanatorii de trend-uri, care poarta sezonul acesta haine rock, doar pentru ca sezonul urmator sa surprinda schimbandu-si complet garderoba cu pasteluri si floricele. Adevaratii pasionati de moda recunosc cu adevarat calitatea unei piese vintage si stiu sa o pretuiasca si sa o puna in valoare chiar si intr-un context vestimentar actual si original.

Pentru ca nu e suficient ca o piesa vestimentara sa fie doar veche, ci este nevoie ca ea sa aiba si un aer unic si original, adevaratele „comori” vintage trebuie cautate cu atentie si vanate in magazine dintre cele mai aparte. Unul dintre aceste magazine, care nu comercializeaza in primul rand haine vintage, ci mai ales haine adresate unui anumit target, este grandprix-originals.ro,  distribuitorul in Romania al celebrelor haine si pantofi pentru condus Grand Prix Originals, atat de faimoase si atat de speciale, mai ales ca imbina aerul vintage cu unicitatea si originalitatea, pentru un look general foarte cool si actual. Departe de a fi un brand fashion si atat, Grand Prix Originals este brandul anume adresat pasionatilor de sofat, de masini si de curse de masini, celor care adora acest stil de viata si care si-l insusesc in totalitate. De ce pasionatilor de condus? Pentru ca povestea Grand Prix Originals urca in istorie pana in anii 70, odata cu lansarea filmului „Le Mans”, prima data cand publicul larg avea ocazia de a vedea una dintre piesele vestimentare ale brandului, devenit apoi istorie dar si un distribuitor exclusivist, pentru cunoscatori.

Produsele GPO, fie ele pentru barbati sau pentru femei, cuprind de la tricouri si accesorii, la jachete din piele si pantofi pentru condus, create anume pentru a conferi soferului confort si relaxare in timpul sofatului.