Energia sexuala si cum se simte ea in ziua de azi

Unii oameni acorda o importanta deosebita sanatatii si vitalitatii sistemului reproducator. Acest lucru ofera o mare vitalitate corpului, cat si sistemului nervos. Energia sexuala se poate transforma in energie creatoare si poate ajuta la dezvoltarea mentala si spirituala a individului.

De mentionat este ca cele mai multe boli sunt datorate folosirii necorespunzatoare a energiei sexuale si incapacitatea de a intelege in profunzime o relatie cu o stiinta polar opusa. In societatca in care traim, toxinele acumulate in sistemul nostru irita nervii, facand sa creasca apetitul sexual intr-un mod fals si greu de satisfacut. Intr-un corp eliberat de toxine apetitul sexual se va manifesta intr-un mod natural, armonios si usor de satisfacut. O activitate sexuala excesiva va cauza dezechilibre de tip hormonal si va goli corpul de esenta apei. Ne va face astfel mult mai sensibili la infectarea in aceasta zona. Toxinele transmise prin secretiile sexuale impiedica sistemul defensiv sa se apere si se revarsa in profunzimea tesuturilor. Sexul fara iubire ne goleste de vitalitate si ne tulbura emotiile zic unii naturisti, insa sexul fara iubire este doar sex si nu are scopuri inaltatoare precum reproducerea, el este facut numai de amorul artei de a face arta sexuala si asa mai departe...

Cei pasionati de cartile tantrie sau de cele in general orientale aducem aminte, ori mentionez cel putin ca intelepciunea scrierilor de acest tip ne atrage atentia asupra faptului ca masturbarea poate cauza multe boli deoarece nu exista schimburi emotionale si energetice care sa sustina echilibrul corpului fizic. Iar aici sincer ma gandesc la saracii baieti care parca au probleme de comportament de poarta pantaloni stramti si freze din alea intr-o parte gen creasta de cocos ce nu sta dreapta ca nu are dreptate.  Se spune ca atunci cand acest echilibru este intrerupt, se agraveaza o anumita umoare din organism si suprastimuland imaginatia putem deveni vulnerabili in fata fortelor negarive psihice si astrale, putand fi usor de manipulat de aceste energii.

Eh bine, nu stiu zau ce energii actioneaza sau graviteaza in jurul bietilor oameni care in prezent sunt atat de descentrati de la propriul lor epicentru, insa un lucru spun tare si raspicat: orientalii astia par sa aiba dreptate in ceea ce reprezinta masturbarea si modificarile ei asupra corpului.