Servicii de linkbuilding


Cand vorbim de SEO , promovarea online si uneltele folosite in domeniul web, inevitabil ne gandim si la serviciile de tip linkbuilding. Cei mai multi dintre proprietarii de site-uri , bloguri sau magazine on line apeleaza la servicii de tip link prin inchirierea spatiului publicitar pe un site. Este o metoda foarte des folosita cu rezultate bune pe termen mediu si lung dar daca iti doresti ca pagina ta web sa fie accesata de un numar cat mai mare de vizitatori atunci cu siguranta ai nevoie de crearea uneie retele de link-uri, cu alte cuvinte:”linkbuilding”.
Procesul de linkbuilding are ca scop dezvoltarea legaturilor catre site-ul tau si obtinerea unor rezultate remarcabile in ceea ce priveste vizibilitatea, popularitatea si traficul catre acesta.
Firmele specializate in acest serviciu stiu exact ce sa urmareasca si ce unelte specifice sa foloseasca pentru a obtine rezultatul scontat. In prima faza, se realizeaza o analiza care implica studierea concurentei,a cautarilor frecvente ( relevante pentru nisa din care face parte si site-ul tau) si a retelelor de socializare, segmentul de piata urmarit, industrie etc.
Valoarea, continutul si calitatea informatiei ! Ce legatura au acestea cu linkbuildingul? Ei bine acestia sunt factori care determina acum in mare masura succesul blog-ului sau paginii tale. Intr-o industrie in continua dezvoltare, inevitabil apare si procesul de diferentiere ,astfel site-urile cu un continut relevant, bine structurat si atragator isi vor pastra atat pozitiile fruntase in motoarele de cautare dar si mai important isi vor fideliza utilizatorii.
In general firmele care ofera servicii de linkbuilding de acest gen apeleza la colaborari cu bloggeri renumiti. Se creeaza astfel o retea de link-uri catre site-ul tau.
O alta metoda folosita foarte des de catre companii reprezinta notele de presa sau comunicatele . Informatiile relevante continute de acestea , reusesc sa capteze interesul utilizatorilor si sa determine un numar mai mare de vizualizari a web site-ului tau.