Stiri locale si cele mai diverse melodii

Vreti sa aflati ce mai e nou prin Alba Iulia, Teius, Sebes? Va place foarte mult muzica anilor 1970-1990 si nu stiti unde ati putea asculta-o? Radio Unirea FM, un radio Teius, cu audienta remarcabila si grila de programe complexa, pe toate gusturile, imbina informatii actualizate din tot judetul cu muzica specifica acestor ani, oferind zilnic cele mai bune emisiuni si cea mai obiectiva sursa de informare pentru locuitorii din aceste zone.

Desi e un radio tanar, radio Teius Unirea FM si-a construit intreaga identitate si grila de programe pornind de la sloganul „pentru inima tarii”, abordand teme din domenii variate – cultura, educatie, muzica, divertisment, IT, stiinta, politica, evenimente, administratie sau stiri social-politice, prezentate intr-o maniera obiectiva, succinta, bine documentate. Talk-show-urile si emisiunile dedicate strict publicului tinta completeaza programele foarte bune ale postului radio Teius, aducand zi de zi cele mai importante informatii locale, de interes pentru locuitorii Teiusului sau Sebesului, de exemplu. In galeriile multimedia de pe site-ul oficial se pot vedea cele mai noi fotografii cu vedete sau personalitati ale judetului, in cele mai inedite ipostaze, din timpul evenimentelor la care au luat parte. Starea vremii si cursul valutar sunt foarte importante pentru orice locuitor al judetului, asa ca Radio Unirea FM a plasat pe site-ul oficial, in partea laterala dreapta, doua widgeturi speciale cu vremea si cursul valutar, pentru a vedea dintr-o privire exact ceea ce te intereseaza.

Nici politica nu e uitata, asa ca radio Teius Unirea FM isi propune mereu sa aduca in fata si la urechile fanilor si ascultatorilor cele mai spinoase probleme de politica locala si sa le dea un sens sau o solutie, in cazul in care exista dispute aprinse. Asadar, nimic nu scapa echipei tinere a Unirea FM, totul pentru ca publicul tinta sa fie multumit si sigur ca afla doar cea mai de incredere informatie de la cea mai buna sursa.