Obtineti probele de care aveti nevoie cu cele mai bune camere de supraveghere

Suspectezi ca angajatii nu prea isi fac treaba sau ca bona nu are grija de micutul tau? Vrei sa fii sigur ca banii tai nu sunt cheltuiti degeaba? Atunci ai nevoie de camere de supraveghere de interior pe care sa poti capta dovezi clare si sa le poti folosi pentru a monitoriza activitatea intreprinsa de angajati pentru eventuale penalizari.

Pe eyewatch, magazin virtual de echipamente de supraveghere video profesionale, ai la dispozitie o oferta variata de camere de supraveghere de interior, optimizate pentru a se incadra perfect in orice fel de decor, elegante si puternice. Pentru birouri, holuri si locuinta personala sunt ideale camerele video dome de la eyewatch, cu leduri infrarosii de calitate, pentru filmare nocturna si lentila fixa. Senzorul IR este special gandit pentru a se activa automat si a permite lentilelor sa capteze imaginile de care ai mare nevoie. Filtrul IR Cut se adauga caracteristicilor speciale ale camerelor de supraveghere de interior de la eyewatch, acesta din urma filtrand lumina infrarosie ziua pentru imagini colorate si clare. La lasarea intunericului, filtrul IR Cut nu mai functioneaza iar imaginile captate in alb si negru sunt si mai clare. Pentru a fi protejate de acte de vandalism sau accidente nedorite, carcasele camere de supraveghere sunt confectionate din metal dur.

Unghiul capturii este larg, vederea este perimetrala, la cele cu lentila varifocal zoomul optic se poate regla manual, rezolutia imaginilor suprinse fiind exceptionala in orice conditii. In plus, designul interesant le permite sa fie amplasate in zone mai greu accesibile, sa treaca neobservate si sa va puna la dispozitie permanent capturile pe care va doriti sa le aveti in posesie. Toate camerele video de interior se monteaza usor, fara a fi necesara interventia si ajutorul unei echipe sau a unui specialist, livrare fiind rapida, in maxim 24 de ore, prin curier rapid, oriunde in tara.