Florile – adevarate diamante vii

“Daca nu ai fost niciodata cutremurat pana in adancurile sufletului de o floare deschisa in primavara, poate ca sufletul tau nu va cunoaste nicicand inflorirea” - Audra Foveo. Florile, prin forma, culoarea si parfumul lor, te ajuta sa furi un zambet sincer din partea celor carora le oferi. Este demonstrat ca o persoana care primeste flori isi schimba starea de spirit si este mult mai fericita. Veselia si bucuria pe care o degaja florile si numeroasele buchete de flori realizate pentru ocazii speciale sunt de neegalat.

Florile reprezinta un element de baza si de neinlocuit in organizeaza unui eveniment, indiferent de natura lui - nunta, botez, receptie, conferinte etc. Florile si aranjamentele florale aduc un plus de naturalete si frumusete si contribuie la crearea unei atmosfere de poveste, in care primeaza amestecul minunat de culori si parfumuri. Florile sunt si vor ramane adevarate izvoare de ispiratie pentru poeti si pictori. Multi dintre ei au devenit celebri prin folosirea motivelor florale in realizarea operelor artistice. Florile sunt adevarate diamante vii si unele dintre cele mai apreciate cadouri. Culoarea florilor este importanta, pentru ca, in functie de simbolul fiecarei flori si de culorile acestora, se pot alege cadouri pline de semnificatii si inspiratie. Florile rosii inseamna iubire, daruire si pasiune; florile albe reprezinta puritatea si sentimentele sincere; trandafirii rosii inseamna iubire adevarata etc. Femeile iubesc florile, fara doar si poate!

O femeie va fi intotdeauna impresionata de primirea unei flori sau a unui buchet de flori. A oferi flori inseamna a pastra si a duce mai departe unul dintre cele mai romantice obiceiuri existente. Un buchet de flori te ajuta sa-ti exprimi sentimentele, de la iubire la prietenie, de la recunostinta la admiratie. Stiati ca…. Florile se pot consuma? Desi arata foarte frumos in vaza, unele flori sunt spectaculoase atunci cand sunt puse in farfurie. Asadar, iata cateva preparate in care florile sunt vedete: prajituri cu levantica, salate de crini, ceai de hibiscus si trandafir, risotto cu flori de dovlecel.