Asigurati-va confortul de care aveti nevoie cu paturi tapitate de calitate superioara

Nu e moment al zilei mai placut ca acela in care ai terminat totul de facut si te poti intinde linistit in patul tau pentru cateva momente de relaxare sau pentru un somn de cateva ore. Deoarece confortul e cel mai important cand stai in pat, nu e de mirare ca, la o anumita perioada de timp, trebuie sa schimbi vechiul pat cu unul nou, de preferat de comanda si rezistent.

Arcurile se strica, „fata” patului se poate rupe sau murdari excesiv, salteaua poate ceda, asa ca somnul nu va mai fi la fel de dulce ca inainte daca simti arcurile cum iti intra prin toate partile. Poate cea mai buna alegere o reprezinta paturi tapitate la comanda, moderne si usor de aranjat in dormitor sau in living, de la Arta Mobilei. Foarte bune pentru orice dormitor matrimonial, aceste paturi tapitate au spatarul inaltat tapitat, cadrul de lemn si pal melaminat, fiind tapitate cu piele si rezistand trecerii timpului foarte bine. Unele modele din cele peste 60 disponibile in oferta Arta Mobilei au suport pentru saltea de tip somiera, au lada pentru depozitarea diverselor lucruri, noptiere tapitate. Pentru paturi tapitate se pot face la comanda si somniere rabatabile. Tapiteria are diverse culori si poate fi personalizata la nevoie, prinderea de lemn este foarte buna, lucrarea fiind calitativa si atent executata de profesionistii de la Arta Mobilei. Confortul sporit, designul deosebit, finisajele din piele de calitate si stilul aparte al mobilierului la comanda de la Arta Mobilei pot personaliza intr-un mod uimitor orice locuinta.

Culorile, dimensiunile si modelele pot fi dictate de clienti, comenzile se livreaza in 3-14 zile lucratoare de la confirmare comenzilor, se ofera si garantie doi ani, transportul e gratuit in Bucuresti si imprejurimi, la fel ca si masuratorile si montarea. Profitati chiar acum de ofertele imbatabile de mobila la comanda si scapati de intermediari sau comisioane ascunse comandand direct, online, telefonic sau chiar la fabrica.