Miracolele merisoarelor in dieta zilnica

Merisoarele sunt un fruct important pentru sanatate. In loc de a avea doar unele perioade ale anului cand consumam acest fruct, ele ar trebui mancate pe tot parcursul anului Ce le face atat de importante? Pentru inceput, acestea sunt bogate in fibre, iar fibra este buna pentru organismul uman, pastrand sistemul digestiv sanatos. In afara de fibre, ele de asemenea, au o cantitate importanta de vitamina C de care este nevoie pentru a avea un organism perfect.

Vitamina C este necesara pentru cresterea si repararea tesuturilor, in tot corpul. Este vitala in repararea si intretinerea oaselor, cartilajelor si dintilor, iar in plus, aceasta vitamina are rolul sau in vindecarea ranilor. Asta pentru ca este nevoie de ea in formarea colagenului, care este o proteina folosita pentru a reface tesutul cicatricial si ajuta vasele de sange, ligamente, pielea si tendoanele facandu-le mai sanatoase. Vitamina C este un antioxidant si inseamna ca este unul dintre nutrientii care pot bloca daunele facute celulelor de catre radicalii liberi. Aceasta deteriorare poate duce la probleme cum ar fi cancerul, boli de inima, precum si alte conditii de sanatate cauzate de inflamatie. Deoarece organismul uman nu poate produce sau stoca o mare cantitate din aceasta vitamina, este esential sa existe o multime de surse vitamina C din alimente bogate, cum ar fi merisoarele in dieta sau produsele naturiste cu Merisor Vitamina C, 30 capsule. Acestea nu au doar vitamina C, dar au, de asemenea, o multime de vitamina K, mangan, plus mai multi fitonutrienti.

Cand vine vorba de antioxidanti, extractul de merisoare se numara printre concurentii de top.Unul dintre putinele fructe native in Statele Unite, afinele sunt in varf in lunile octombrie pana in decembrie. Desi merisoarele proaspete au substantele nutritive cele mai benefice, merisoarele congelate sunt si ele destul de bune. Cand sarbatorile de iarna sunt pe aproape, merisoarele de vanzare sunt la mare cautare datorita aportului mare de vitamine benefice, asa ca nu ezitati sa le cumparati, mai ales in lunile de iarna.