Invitatia la petrecerea de botez – obligatorie sau nu?

Esti un parinte fericit, ai un copil minunat, pe care urmeaza sa-l botezi, iar pe langa ceremonia religioasa, cel mic va avea parte si de o petrecere, dar nu stii daca sa oferi marturii botez sub forma de invitatii fizice sau pur si simplu sa contactezi telefonic persoanele. Invitatiile cartonate la botez nu se ofera de multa vreme sau, cel putin, traditia nu s-a raspandit atat de mult precum oferirea invitatiilor la o nunta. Totusi, in ultima perioada parintii aleg sa ofere invitatii fizice la botezul copilului. Motivele?

Invitatia fizica e o amintire peste ani

Foarte probabil ca dupa ce oferi invitatia aceasta va fi plasata intr-un sertar alaturi de alte invitatii, poze de la evenimente speciale. Persoana respectiva va mai rascoli din cand prin respectivele invitatii si va da si peste cea de la botezul copilului tau. Si poate atunci cel mic va fi sunat tocmai pentru a i se povesti cat de frumoasa a fost petrecerea ce a avut loc dupa evenimentul de crestinare. In plus, atunci cand va creste, copilul va putea avea ca amintire de la ceva ce nu-si aduce aminte, o astfel de marturie in forma fizica. Pe cand, un telefon oferit de parinte unui invitat nu se poate pastra viu in amintirea copilului.

Trebuie sa oferi sau nu marturii sub forma de invitatie fizica?
Este alegerea ta cu siguranta, dar amintirea de peste ani va fi mult mai importanta decat mica cheltuiala cu realizarea respectivelor invitatii. In plus, poti alege un magazin ce dispune de oferte tentate si atunci vei observa ca de fapt bugetul alocat nu va fi chiar atat de mare. Intra chiar acum pe InvitatiiSuperbe.ro si alege modelul dorit, textul ce va urma sa fie imprimat si numarul de invitatii, iar la urma se va realiza un calcul. Avand in vedere preturile accesibile de pe acest magazin specializat in invitatii pentru diverse evenimente, suma totala cu siguranta nu va fi de speriat.